Sonic.EXE'yi Görseydiniz Ne Yapardınız?

Kamerada Sonic.exe'yi gördünüz, sonra karşınıza Sonic.exe çıktı. Ne yaparsınız?

• Kaçardım. (Sonic.exe ışıktan bile daha hızlıdır.)

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben kırmızıyım.
Sıvı forma geçip ona kan gibi görünürüm.Sonra yavaşça akıyor gibi yaparım ve yavaş yavaş oradan topuklarım.Fark etti mi ? Flash'ta kırmızıdır.Flash kadar hızlı koşarım ve Dünya'nın öbür ucuna kaçarım.Arkamdan mı geliyor ?
Matardorların perde midir nedir o da kırmızı.Alırım elime,boğa gibi kışkırtırım.Bana doğru koşarken yana kayarım.Çok hızlı ya,kendini frenleyemez uzağa uçar bende hemen Flash gibi kaçmaya devam ederim.Frenledi mi ? Yine kaçmaya devam ederim.
Bu arada Sonic.exe'nin gözleri kırmızı değil mi ? Kendini imha düğmeleri de kırmızıdır.Gözüne ateş ederim kendini imha eder.
RED WİN !
O değilde en çok hayal gücünü kullanan ben oldum çatal bıçak seti verin bana :D

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siz öyle sanın.

Sonic.exe esner ve omzunuzdan ısırık alır. Kan kaybından gidersiniz ve Sonic.exe sizi de kazana atar. Akşam yemeğinde Sonic.exe'ye harika bir ziyafet hazırlıyorsunuz...

Yani; iman gücü maalesef Sonic.exe'ye işlemiyor. Zaten ezan vakti gelmez çünkü kendisi şeytanların şeytanıdır.

Sonic.exe de Johnny Sins kılığına girip seni bıçaklar :) Haydi bakalım sen de kazana :)

Sonic.exe'nin işini kolaylaştırdın. Bu yüzden sana minnettar ama akşam yemeğinde maalesef onun midesine ineceksin.

Sen daha çağıramadan Sonic.exe seni çiğ çiğ yer. Sonra da olabilecek en iğrenç şekilde geğirir.

Sıradaki akşam yemeği malzemesi gelsin. :D
Tamam işte zorluk çıkarmayı sevmem ben direk bitirsin işini ._.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İyi kötü farketmez sonicde furry sayılıyor e621de yani sonic varsa oliviada vardır yani PİYANGO ;(

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonic.exe Yalçın Abiyi de yer, tatlı olarak da Messi ve Suarezi yer. Red'in çıkardığı sıvıyı da içer. Aydındaki ponyleri ve Aydını da yer ve haritadan siler.