AtakanRS
osu!
- En iyi cevaplar
- 0
Gerçek hayatta sonic.exe de yok.
Ya Şöyle Konuşma İşte Sen Şu Anda SpeedHack Yapabilirmisin? Ben Sonic.EXE var mı Dedim Görşeydiniz Ne Yapardınız Dedim!
Gerçek hayatta sonic.exe de yok.
İyice cıvıttın ama.Ya Şöyle Konuşma İşte Sen Şu Anda SpeedHack Yapabilirmisin? Ben Sonic.EXE var mı Dedim Görşeydiniz Ne Yapardınız Dedim!
Konunun sapmasını istemiyorum şöyle bir şey söyleyip çıkıyorum: Konunun mantığı zaten gerçekte olamayacak bir şey ve bizde gerçekten yapmayacağımız şeyleri söyledik (Amaç eğlenmek) ama gerçekten çok ciddiye alıyorsun. Kusura bakma.
Gerçekte görsem orjinal sonici çağırırdım. -,- Her bir cevaba ters cevap veriyorsun.
Gerçek hayatta Sonic.exe'de olmayacağına göre![]()
Sana Hak Veriyorum.
Yalnız yine yanlış anladın dediklerimi..
Oradaki "Kusura bakma." cümlesi buradaki yazdığımız "ama gerçekten çok ciddiye alıyorsun" cümlesini biraz yumuşatmak için söylemiştim. Bilmem anladın mı?
bunu yapardım
Görünmez olurum ._.Sonic.exe Sonic'i de yer
olm sonic.exe deviantartta yazı yazıyormuş[DOUBLEPOST=1422182851,1422182572][/DOUBLEPOST]
İkiniz de Sonic.exe'ye çok yardımcı oldunuz ama kavga ettiğiniz için Sonic.exe ikinizi de yedi.
Sıradaki gelsin?
Görünmez olurum ._.
Arkamı döner bir el şakası ve "sa" derdim.
Sonic.exe ışıktan bile hızlı ama gerçek hayattayız ışık hızında giden her varlık yok olur ve zamanda ilerler.