Bestia II
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Cahil misin çocuğum? Saçma sapan uyduruk bir hikayeyi İlahlaştırıyorsunuz utanın kendinizden şimdi ben Tanrıyım desem bana da inanacak mısın?Teslim Olurdum(Yapılabilecek En mantıklı ilk ve tek çözüm.)[DOUBLEPOST=1422172762,1422172705][/DOUBLEPOST]
Fatiha Sonic.exeye sökmez çünkü hikayesinin bir kısmında:
BEN TANRIYIM! Diyor. Ayrıca Sonic.EXE Işıktan Bile Daha Hızlıdır.[DOUBLEPOST=1422172909][/DOUBLEPOST]
Sonic.Exe ye AyetElKursi Felak Nas da sökmez Osmanlı Tokadı Atsan Elin Kırılır ve Sonic.EXE Asla Hasar Almaz.
Bestia.EXE
+ birçok mitolojide Tanrıları öldürme yolu vardır ve birçok da Tanrı Avcısı denilen insanlar vardır O mitolojilerde bilip bilmeden konuşma.Madem saçma sapan bir şeyi ciddiye alıp abartıp çocuk oyununa dönüştürüyorsunuz bunları da hesaba katın.[DOUBLEPOST=1422191503][/DOUBLEPOST]
Ahem...Bağlama da kırılır ve Sonic.exe kovalamaya başlar ve yakalayıp midesine indirir.
Sıradaki?[DOUBLEPOST=1422167249,1422164823][/DOUBLEPOST]
1- Suarez ve Sanic.exe de Sonic.exe'nin midesine çoktan indi. Hatta Suarez sindirildi bile
2- Birleşme bozuldu ve Sonic.exe mantity 31'i de yer.
*5 saniye sonra...*
Caner de Sonic.exe'nin midesine iner.[DOUBLEPOST=1422167894][/DOUBLEPOST]
Sonic.EXE: Amy'i istemiyorumAltından nefret ederim.
Ve artık sen de Sonic.exe'nin midesindesin.
Öncelikle *Tabanca* olan hakkımı kullanırdım ve O tabanca Super Natural dizisin de ki Colt'tur ve Sonic.EXE'nin kafasına bir kurşun The End* (Silah her ne olursa olsun bütün varlıkları tek kurşunda yok ediyor.)
@ZakaTPakaBLoTS
Son düzenleme: