Malesef çok denedim bir de Hamachi ile deneyım teşekkür ederimHerhangi bir oyuna başlayın. Sonra yerel ağda paylaş deyip tekrar deneyin.
Ne oldu yanlış mı ?'Arkadaşlar'. Diyecek bir şey bulamıyorum.
laptop güçlü ama pc değilAğ bulmada sorun yaşıyorlarsa birinin sunucu olması gerekebilir, single playerda paylaş diyerek kuramayabilirsiniz hamachi sunucuyu. Sunucu dosyaları vs. birkaç şey lazım. bu arada gereksiz yorum yapan arkadaşlar için ben özür dilerim.
Önümüzde iki seçenek var; birisi ağ olarak birbirlerini görmesede ip olarak tanımalarını sağlamak. Bir diğeri ise dedikleri gibi hamachi kullanarak birinin sunucu açması.
Bilgisayar durumuna göre size yardımcı olabilirim. Makineleriniz güçlü mü ? yani sunucuyuda kaldırabilir mi ? bir de bağlanmak için tam olarak ne yaptınızda başaramadınız ?
Güzel sunucular var aslında, birlikte onlarda oynayabilirler ek bir seçenek olarak. Güçlü olan bilgisayar ile single playerda oyunu ağa aç dediğinizde verdiği ip yi diğer bilgisayarda girdiğinizde ne hata aldınız ?laptop güçlü ama pc değil
ayrı ayrı denedım 2 laptop arası başardım birlikte güzel oynadılar ama bugun kendi laptop ıle pc arasında denediğimde olmadı bu konu ıle ılgılı paylaşılan çok video var onları ızleyerek zaten yaptım herşeyi ama olmayınca xp /7 çakışması sandım ama değilmiş
ayrıcan özür dilemene de gerek yoktu ama çok nazıksın teşekkur ederim
merhaba laptop kablosuz ama pc kablo ıle ve hala bağlanamıyorum ...bu arada hamachı de ındırdım ve pc ıle laptop arasında bağlandı ama oyuna gırdığımde olmuyor ya da ben beceremedım tek tek videoları seyrettım ama olmuyor bu arada bu işi tek başıma değil akşamları eşimde uğraşıyor ama malesef anlamadım nerde yanlış yapıyorum.güvenlik duvarlarını kaldırdım yıne olmadıMerhaba, LAN portu uzerinden mi bagliyorsunuz yoksa laptobu kablosuz mu bagliyorsunuz ?
Teamviewer ile bizzat kurabilirim istersenizmerhaba laptop kablosuz ama pc kablo ıle ve hala bağlanamıyorum ...bu arada hamachı de ındırdım ve pc ıle laptop arasında bağlandı ama oyuna gırdığımde olmuyor ya da ben beceremedım tek tek videoları seyrettım ama olmuyor bu arada bu işi tek başıma değil akşamları eşimde uğraşıyor ama malesef anlamadım nerde yanlış yapıyorum.güvenlik duvarlarını kaldırdım yıne olmadı
başka bir fikriniz var mı