Bir ANNE ye YARDIM LÜTFEN windows 7 ve wındows xp ıle yerel ağda oynama

figen67

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba
umarım kuralları çiğnememişimdir .ben 3 çocuklu bir anneyım ve çocuklarımdan ıkısı minecraft oynuyorlar şimdi de beraber yerel ağ üzerinden oynamak ıstıyorlar ama
laptop wın7
pc de wın xp
birbirlerine görmüyorlar ne yapmam lazım

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Aynı internet ağına bağlılarsa birbirlerini görmesi lazım? Hamachi ile deneyin.

figen67

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
teşekkür ederim .görmüyorlar her türlü denedim aceba sorun işletim sistemi mi diye merak etmiştim ama haklısınız sanırım hamachi deneyeceğim
iyi akşamlar[DOUBLEPOST=1422216502,1422216456][/DOUBLEPOST]
Herhangi bir oyuna başlayın. Sonra yerel ağda paylaş deyip tekrar deneyin.
Malesef çok denedim bir de Hamachi ile deneyım teşekkür ederim

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aynı internete bağlı oldukları sürece sorun yok. Bi' bilgisayar Mac olsun diğeri Windows olsun Linux olsun işletim sistemiyle alakası yok.
Güvenlik duvarı ayarlarından Java'ya izin verin. Ya da güvenlik duvarını devre dışı bırakın.

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ağ bulmada sorun yaşıyorlarsa birinin sunucu olması gerekebilir, single playerda paylaş diyerek kuramayabilirsiniz hamachi sunucuyu. Sunucu dosyaları vs. birkaç şey lazım. bu arada gereksiz yorum yapan arkadaşlar için ben özür dilerim.

Önümüzde iki seçenek var; birisi ağ olarak birbirlerini görmesede ip olarak tanımalarını sağlamak. Bir diğeri ise dedikleri gibi hamachi kullanarak birinin sunucu açması.

Bilgisayar durumuna göre size yardımcı olabilirim. Makineleriniz güçlü mü ? yani sunucuyuda kaldırabilir mi ? bir de bağlanmak için tam olarak ne yaptınızda başaramadınız ?

figen67

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ağ bulmada sorun yaşıyorlarsa birinin sunucu olması gerekebilir, single playerda paylaş diyerek kuramayabilirsiniz hamachi sunucuyu. Sunucu dosyaları vs. birkaç şey lazım. bu arada gereksiz yorum yapan arkadaşlar için ben özür dilerim.

Önümüzde iki seçenek var; birisi ağ olarak birbirlerini görmesede ip olarak tanımalarını sağlamak. Bir diğeri ise dedikleri gibi hamachi kullanarak birinin sunucu açması.

Bilgisayar durumuna göre size yardımcı olabilirim. Makineleriniz güçlü mü ? yani sunucuyuda kaldırabilir mi ? bir de bağlanmak için tam olarak ne yaptınızda başaramadınız ?
laptop güçlü ama pc değil
ayrı ayrı denedım 2 laptop arası başardım birlikte güzel oynadılar ama bugun kendi laptop ıle pc arasında denediğimde olmadı bu konu ıle ılgılı paylaşılan çok video var onları ızleyerek zaten yaptım herşeyi ama olmayınca xp /7 çakışması sandım ama değilmiş
ayrıcan özür dilemene de gerek yoktu ama çok nazıksın teşekkur ederim

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
laptop güçlü ama pc değil
ayrı ayrı denedım 2 laptop arası başardım birlikte güzel oynadılar ama bugun kendi laptop ıle pc arasında denediğimde olmadı bu konu ıle ılgılı paylaşılan çok video var onları ızleyerek zaten yaptım herşeyi ama olmayınca xp /7 çakışması sandım ama değilmiş
ayrıcan özür dilemene de gerek yoktu ama çok nazıksın teşekkur ederim
Güzel sunucular var aslında, birlikte onlarda oynayabilirler ek bir seçenek olarak. Güçlü olan bilgisayar ile single playerda oyunu ağa aç dediğinizde verdiği ip yi diğer bilgisayarda girdiğinizde ne hata aldınız ?

OttoAlfredo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence uğraşmadan var olan sunuculardan birine girebilirler. Hayatta kalma veya yaratıcı gibi bölümleri olan sunucular var.
edit: Yukarıyı görmedim.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Merhaba, LAN portu uzerinden mi bagliyorsunuz yoksa laptobu kablosuz mu bagliyorsunuz ?

Son düzenleme:

figen67

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba, LAN portu uzerinden mi bagliyorsunuz yoksa laptobu kablosuz mu bagliyorsunuz ?
merhaba laptop kablosuz ama pc kablo ıle ve hala bağlanamıyorum ...bu arada hamachı de ındırdım ve pc ıle laptop arasında bağlandı ama oyuna gırdığımde olmuyor ya da ben beceremedım tek tek videoları seyrettım ama olmuyor bu arada bu işi tek başıma değil akşamları eşimde uğraşıyor ama malesef anlamadım nerde yanlış yapıyorum.güvenlik duvarlarını kaldırdım yıne olmadı
başka bir fikriniz var mı

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
merhaba laptop kablosuz ama pc kablo ıle ve hala bağlanamıyorum ...bu arada hamachı de ındırdım ve pc ıle laptop arasında bağlandı ama oyuna gırdığımde olmuyor ya da ben beceremedım tek tek videoları seyrettım ama olmuyor bu arada bu işi tek başıma değil akşamları eşimde uğraşıyor ama malesef anlamadım nerde yanlış yapıyorum.güvenlik duvarlarını kaldırdım yıne olmadı
başka bir fikriniz var mı
Teamviewer ile bizzat kurabilirim isterseniz

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Öncelikle buraya oyunlarınız sürümünü yazarsanız yardımcı olabilirim. Çünkü sunucu işi sürümler ile doğrudan alakalıdır.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Eğer hala olmuyorsa triangle.gs adresinden bedava sunucu kurup oynayabilirsiniz.