RedBuilder
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Şu anda RedMissileStudios için bir website'si açmaya çalışıyorum. Her şey hazırlanınca konuya link atacağım. Büyük ihtimalle şimdi .com olmacayak 
Bedava alan adı kullanacaksan bence hiç açma derim kalite düşer. Godaday den 3-5 tl ye bir alan adı al. Com luŞu anda RedMissileStudios için bir website'si açmaya çalışıyorum. Her şey hazırlanınca konuya link atacağım. Büyük ihtimalle şimdi .com olmacayak![]()
+RedMissileStudios yazan ve içinde kırmızı bir roket bulunan 500x500 site logosu yapabilecek varsa yorum atsınŞu anda RedMissileStudios için bir website'si açmaya çalışıyorum. Her şey hazırlanınca konuya link atacağım. Büyük ihtimalle şimdi .com olmacayak![]()
Yaparız bişeyler teşekkürler site için.Bedava alan adı kullanacaksan bence hiç açma derim kalite düşer. Godaday den 3-5 tl ye bir alan adı al. Com lu
berbat bir tane yaptım+RedMissileStudios yazan ve içinde kırmızı bir roket bulunan 500x500 site logosu yapabilecek varsa yorum atsın[DOUBLEPOST=1422279885,1422279853][/DOUBLEPOST]
Yaparız bişeyler teşekkürler site için.
Çok güzel olmuş ama + olmasa daha iyi olur çünkü o +'yı yazıya ek olduğunu belirtmek için yazmıştımberbat bir tane yaptım
![]()
Buda roketin bir değişik tarafta olanı
![]()
tabikide kullanman için yaptım zatenÇok güzel olmuş ama + olmasa daha iyi olur çünkü o +'yı yazıya ek olduğunu belirtmek için yazmıştımBeyaz olursa iyi olur
Oyunda kullana bilirmiyim?
beyaz olursa derken ? Yazımı beyaz olsun ?Çok güzel olmuş ama + olmasa daha iyi olur çünkü o +'yı yazıya ek olduğunu belirtmek için yazmıştımBeyaz olursa iyi olur
Oyunda kullana bilirmiyim?
aynentabikide kullanman için yaptım zatenAma bunu kullanma + yı çıkartayım öyle kullan. bir dakika atıyorum yeni resmi[DOUBLEPOST=1422282680,1422282519][/DOUBLEPOST]
beyaz olursa derken ? Yazımı beyaz olsun ?
Buraya gelip elinde kanıt olmadan kimseyi suçlayamassın. Yapım aşamasına kadar o evin resimlerini attım. Logoyu gimpte kendim hazırladım. Evi'de unity'de yaptım.[DOUBLEPOST=1422284516,1422283705][/DOUBLEPOST]Çoğu unitynin verdiği modeller ve bahse girerim o logoyu ve evi internetten buldun ama neyse iyi şanşlar!
+Unity'nin böyle modeller verdiği nerde görülmüş?Çoğu unitynin verdiği modeller ve bahse girerim o logoyu ve evi internetten buldun ama neyse iyi şanşlar!
Bana bi yerden tanıdık geliyor ama bulamıyorum hala arıyorum -.-Buraya gelip elinde kanıt olmadan kimseyi suçlayamassın. Yapım aşamasına kadar o evin resimlerini attım. Logoyu gimpte kendim hazırladım. Evi'de unity'de yaptım.[DOUBLEPOST=1422284516,1422283705][/DOUBLEPOST]
+Unity'nin böyle modeller verdiği nerde görülmüş?
Ev mi?Bana bi yerden tanıdık geliyor ama bulamıyorum hala arıyorum -.-