Unity3D'de korku oyunu yapıyorum, fikirlerinizi bekliyorum!

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu anda RedMissileStudios için bir website'si açmaya çalışıyorum. Her şey hazırlanınca konuya link atacağım. Büyük ihtimalle şimdi .com olmacayak :D

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu anda RedMissileStudios için bir website'si açmaya çalışıyorum. Her şey hazırlanınca konuya link atacağım. Büyük ihtimalle şimdi .com olmacayak :D
+RedMissileStudios yazan ve içinde kırmızı bir roket bulunan 500x500 site logosu yapabilecek varsa yorum atsın :D[DOUBLEPOST=1422279885,1422279853][/DOUBLEPOST]
Bedava alan adı kullanacaksan bence hiç açma derim kalite düşer. Godaday den 3-5 tl ye bir alan adı al. Com lu
Yaparız bişeyler teşekkürler site için.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Çok güzel olmuş ama + olmasa daha iyi olur çünkü o +'yı yazıya ek olduğunu belirtmek için yazmıştım :D Beyaz olursa iyi olur :D Oyunda kullana bilirmiyim?
tabikide kullanman için yaptım zaten :) Ama bunu kullanma + yı çıkartayım öyle kullan. bir dakika atıyorum yeni resmi[DOUBLEPOST=1422282680,1422282519][/DOUBLEPOST]
Çok güzel olmuş ama + olmasa daha iyi olur çünkü o +'yı yazıya ek olduğunu belirtmek için yazmıştım :D Beyaz olursa iyi olur :D Oyunda kullana bilirmiyim?
beyaz olursa derken ? Yazımı beyaz olsun ?

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çoğu unitynin verdiği modeller ve bahse girerim o logoyu ve evi internetten buldun ama neyse iyi şanşlar!

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çoğu unitynin verdiği modeller ve bahse girerim o logoyu ve evi internetten buldun ama neyse iyi şanşlar!
Buraya gelip elinde kanıt olmadan kimseyi suçlayamassın. Yapım aşamasına kadar o evin resimlerini attım. Logoyu gimpte kendim hazırladım. Evi'de unity'de yaptım.[DOUBLEPOST=1422284516,1422283705][/DOUBLEPOST]
+Unity'nin böyle modeller verdiği nerde görülmüş?

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayara geçersem son updatei indireceğim :)

VIA_T41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buraya gelip elinde kanıt olmadan kimseyi suçlayamassın. Yapım aşamasına kadar o evin resimlerini attım. Logoyu gimpte kendim hazırladım. Evi'de unity'de yaptım.[DOUBLEPOST=1422284516,1422283705][/DOUBLEPOST]
+Unity'nin böyle modeller verdiği nerde görülmüş?
Bana bi yerden tanıdık geliyor ama bulamıyorum hala arıyorum -.-

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bak unity de zaten kendi map editor vardır bununla dağ felan ekle ekle ki dümdüz saçma sapan bir görüntü olmasın vardır onun mountain brush bende denemiştim çok önceden en kadar basılı tut o kadar yüksek felan böyle dağlar yap ve map ı büyüt sadec 1 ev le olmaz öyle oyun
kodlamanın yüksek olması gerek oyunun ışıklarını bir tık daha azalt fenerin yandığı belli olsun birde menü yani gui leri değiştir o ne öyle paintten çizilmiş gibi daha düzgün bir şey bul bence