TSC Rust Sunucu Çalışmaları İptal Edildi! - Yeni Çalışmamız: TSC RP

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ben sistemsel olarak söylemiştim Rust'un daha basit olduğu, bir sürü silah plugini ve scripti var onu halledebilirim.(C4 gibi patlayıcıların bulunduğu pluginler var)
Texture pack işi zaten en kolayı, map da kolay sayılır ama zaman alır.Lootları hallettikten sonra ee ne kaldı?
Otomatik loot sistemi, airdrop, hatchet sistemi, ayı, vb. moblar, duvarlar ile ev yapma sistemi, duvar kırma sistemi, radyasyon sistemi, ayak kırılma sistemi, shelter, vb sistemleri, oyuna 3 gün girmeyince silinmesini sağlamak....

erimiscan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Otomatik loot sistemi, airdrop, hatchet sistemi, ayı, vb. moblar, duvarlar ile ev yapma sistemi, duvar kırma sistemi, radyasyon sistemi, ayak kırılma sistemi, shelter, vb sistemleri, oyuna 3 gün girmeyince silinmesini sağlamak....
Balta Texture pack ile halledilir, moblar da aynı şekilde.Ev yapma sistemi normal minecrafttaki uyarlanır (oyunun aynısını istemiyoruz herhal), radyasyon önceden açılmış türk minecraft dayz serverleri vardı hatırlarsanız.Bu radyasyon hepsinde de vardı imkansız değil yani.Ayak kırılma da çoğunda vardı.Shelter ve 3 gün girmeyince silinmesini sağlamayı ise yapamam :D

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Balta Texture pack ile halledilir, moblar da aynı şekilde.Ev yapma sistemi normal minecrafttaki uyarlanır (oyunun aynısını istemiyoruz herhal), radyasyon önceden açılmış türk minecraft dayz serverleri vardı hatırlarsanız.Bu radyasyon hepsinde de vardı imkansız değil yani.Ayak kırılma da çoğunda vardı.Shelter ve 3 gün girmeyince silinmesini sağlamayı ise yapamam :D
O zaman konuşmayacaksın kardeşim.
Bu sistemlerin hepsi zaman alacak şeyler.[DOUBLEPOST=1422208907,1422194408][/DOUBLEPOST]@HighSchoolRPG tarafından sunucumuza sponsor olundu, sunucu slotu 100 kişi olarak planlanıyor.
Sistemlerin yapımına başlandı! Haritanın yapımına devam ediliyor!

Oy vermeyi unutmayın!
https://forum.gamer.com.tr/konu/tsc-rp-sizlere-sormak-istedik-yemek-sistemi.240397/[DOUBLEPOST=1422209154][/DOUBLEPOST]Linkteki hata düzeltildi!

R

Reloven

Ziyaretçi
Role Play Sunucusunda Bana Göre Build Çok Önemlidirki Yapılan Buildlere Bakılırsa Pek İç Açıcı Durmuyor. Ya Mimar Alın Sunucuya Ve Mapi Güzel Yapın Yada Hazır Bir Map Satın Alın.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Role Play Sunucusunda Bana Göre Build Çok Önemlidirki Yapılan Buildlere Bakılırsa Pek İç Açıcı Durmuyor. Ya Mimar Alın Sunucuya Ve Mapi Güzel Yapın Yada Hazır Bir Map Satın Alın.
Roleplay haritasi yok, satin almayiz. Yapilar gayet iyi, siz oyle eski tarz krallik saniyorsunuz rolu. Acilinca gorursunuz.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

R

Reloven

Ziyaretçi
Roleplay haritasi yok, satin almayiz. Yapilar gayet iyi, siz oyle eski tarz krallik saniyorsunuz rolu. Acilinca gorursunuz.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır Modern Oldugunu Biliyorum. Yapılar Size Göre İyi Olabilir Bana Göre Çok Kötü Belkide Çok Daha İyileri Gördüğümden Kaynaklıdır Seçim Sizin Sıkıntı Olmayacagını Düşünüyorsanız...

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Hayır Modern Oldugunu Biliyorum. Yapılar Size Göre İyi Olabilir Bana Göre Çok Kötü Belkide Çok Daha İyileri Gördüğümden Kaynaklıdır Seçim Sizin Sıkıntı Olmayacagını Düşünüyorsanız...
Modern de degil, sizin akliniza roleplay o tur yapilar olarak taniyorsunuz. Acilinca gorursunuz.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[DOUBLEPOST=1422280917,1422219561][/DOUBLEPOST]Haritanın %35'i bitti! Asansörün yapımı tamamlandı, yer altı bölümlerinin yapılmamasına karar verildi.
Işıklandırmalar geliştirildi!

@aklıllıminecraft ünlü oldun el salla[DOUBLEPOST=1422281185][/DOUBLEPOST]Sunucu IP'si belirlendi! Sunucu şuanda yapımda olduğu için giremezsiniz!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Modern de degil, sizin akliniza roleplay o tur yapilar olarak taniyorsunuz. Acilinca gorursunuz.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[DOUBLEPOST=1422280917,1422219561][/DOUBLEPOST]Haritanın %35'i bitti! Asansörün yapımı tamamlandı, yer altı bölümlerinin yapılmamasına karar verildi.
Işıklandırmalar geliştirildi!

@aklıllıminecraft ünlü oldun el salla[DOUBLEPOST=1422281185][/DOUBLEPOST]Sunucu IP'si belirlendi! Sunucu şuanda yapımda olduğu için giremezsiniz!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ünlü oldum yeey ._.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Haritanın %50'si tamamlandı! Sistemlere ufaktan başlayalım.

Bu arada;
Sunucuda killaura, forcefield gibi hileler engellenmiş durumda. Şuanlık hile kullananlar 10 dakika otomatik ban yiyor. İleride permaya dönüştürebilirim. @HighSchoolRPG

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rust yapımı çok basit. Neyi bu kadar abartıyorsunuz ?

Loot sistemi yenileme sandık yenileme hungergames aynı mantık çok basit.
Hatchet dedigin baltayla kapı falan kırma agaç taş vurunca gelmesi degilmi oda basit
Ayı vs. moblar bilmemde kendi yaratılıcıgınızı kullanın
Duvar minecraftın kendisini kullan
Duvar Kırma sistemi TNT ayarlayın
Radyasyon buda aşırı basit sistemlerden biri
Ayak kırılma buda basit
Shelter otomatik kulube oluşturucak
Oyuna 3 gün giremeyince silinmesi ise her oyuncu shelter kurdugunda vir variable verildiginde 3 günde bir kontrol edilir oyunda degilse direk bloklar silinir

Skript ile bunlarin hepsini çok rahat şekilde yapabilirsiniz :)

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0