Hmm tırnak içindeki bölümler genelde text olur ve coder tarafından belirlenir.
Acaba neden İngilizceler ?
Youtube tutorialleri ile mi takılıyorsunuz yoksa ?
![]()
Oyunu İngilizce yazıyor
Hmm tırnak içindeki bölümler genelde text olur ve coder tarafından belirlenir.
![]()
İleride zaten yazılımcı olmak istiyorumÖzelden yazarsın şimdi oyun yapma konuları arttı fikir hırsızlığı da yakında başlar![]()
İngilizce olarak kullandığım pek bir şey göremedim?Hmm tırnak içindeki bölümler genelde text olur ve coder tarafından belirlenir.
![]()
Şirket ? Hayır şirket çok daha farklı bir şey. Senin dediğin stüdyo. Şirketi oyunu yaptıran ve yayınlayacak olan olarak, stüdyoyu ise oyunu şirket için yapan ekip olarak değerlendirmelisin. Kendince bir grup oluşturup isim verebilirsin o ayrı konu ama eğer bir şirket kuracaksan bunun 1 milyon TL ye kadar yolu varŞirket hazır zatenRed Missile Studios
![]()
Diyor ki;İngilizce olarak kullandığım pek bir şey göremedim?
O zaman biz stüdyoda kalalımŞirket ? Hayır şirket çok daha farklı bir şey. Senin dediğin stüdyo. Şirketi oyunu yaptıran ve yayınlayacak olan olarak, stüdyoyu ise oyun şirket için yapan ekip olarak değerlendirmelisin. Kendince bir grup oluşturup isim verebilirsin o ayrı konu ama eğer bir şirket kuracaksan bunun 1 milyon TL ye kadar yolu varGeçenlede bir yakınım inşaat denetim şirketi açmak istemişti, açmak isteyen kişi başına 50.000TL, şirket gereçleri vs. için de 200.000 TL harcama yapması gerekmiş. O da "Edeyim böyle işe" deyip kenara çekilmiş. Yani pek kolay değil o şirket işi
![]()
Cevaplıyım efenimŞirket ? Hayır şirket çok daha farklı bir şey. Senin dediğin stüdyo. Şirketi oyunu yaptıran ve yayınlayacak olan olarak, stüdyoyu ise oyunu şirket için yapan ekip olarak değerlendirmelisin. Kendince bir grup oluşturup isim verebilirsin o ayrı konu ama eğer bir şirket kuracaksan bunun 1 milyon TL ye kadar yolu varGeçenlede bir yakınım inşaat denetim şirketi açmak istemişti, açmak isteyen kişi başına 50.000TL, şirket gereçleri vs. için de 200.000 TL harcama yapması gerekmiş. O da "Edeyim böyle işe" deyip kenara çekilmiş. Yani pek kolay değil o şirket işi
Diyor ki;
"Tırnak içine yazılan yazılar genellikle özgün olarak değiştirilebilir ama sen ingilizce yapmışsın yoksa tutorial yardım ile mi yapıyorsun ?"
O zaman biz stüdyoda kalalım1 milyon diyorsun bizde 10 tl yok
İleride düşünürüz bir şeyler hele bi proje bitsin
[DOUBLEPOST=1422308549,1422308464][/DOUBLEPOST]
Cevaplıyım efenim"First Person Controller" dediğimiz şey Unity'nin bizim için hazırlamış olduğu ve kontrol ettiğimiz kamera (karakter). İsmide aynen bu şekilde yazılıyor. Arkadaş galiba // ile karıştırdı.
Ya monodevelop için öyle yada java için öyle ama c++ dada aynış şey geçerliydi. "" seçtiğim şey oluyor // ise notlar oluyorDilden dile değişir.
Bende bir paket olarak tahmin etmiştim zaten.
Özel mesajını aç seninle ö.m yapamıyorumYa monodevelop için öyle yada java için öyle ama c++ dada aynış şey geçerliydi. "" seçtiğim şey oluyor // ise notlar oluyor![]()
Banada zaten böyle bir şey lazım ama istediğim şey karakter modeli değil. Bir el modeli istiyorum. Elimde ki objeye uygun bi model lazımNeyse destek olmakta yarar var istersen senin için bir kereliğine ücretsiz bir karakter modeli yapabilirim.
Karakter modellemesi konusunda çok hafife alınacak biri değilim.
Öyle ki ilk yaptığım karakter modellemesi:
![]()
MümkünKarakteri modelleriz,daha sonra animasyonlarız ve el bölümüne bir kamera yerleştirirz daha dinamik bir fps bakış açısı olur.
Tamam yarın olsa olurmu şu anda bir kaç işim varda.Dediğim gibi ihtiyacın olduğunda sadece bir kereliğine bir öm ötendeyim.
İstediğin karakterin 'modelling sheet'ini verirsen çok daha kaliteli bir model alırsın.
google'ye '3d modelling sheet character' yaz bir incele.
Yarın hallederiz o zaman. Bakayım biraz dediğine.Zaten modelleme için program indirmem gerek format attımda dün.
Eh işteHikaye bulabildin mi?