Unity3D'de korku oyunu yapıyorum, fikirlerinizi bekliyorum!

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Şirket hazır zaten :D Red Missile Studios :D
Şirket ? Hayır şirket çok daha farklı bir şey. Senin dediğin stüdyo. Şirketi oyunu yaptıran ve yayınlayacak olan olarak, stüdyoyu ise oyunu şirket için yapan ekip olarak değerlendirmelisin. Kendince bir grup oluşturup isim verebilirsin o ayrı konu ama eğer bir şirket kuracaksan bunun 1 milyon TL ye kadar yolu var :( Geçenlede bir yakınım inşaat denetim şirketi açmak istemişti, açmak isteyen kişi başına 50.000TL, şirket gereçleri vs. için de 200.000 TL harcama yapması gerekmiş. O da "Edeyim böyle işe" deyip kenara çekilmiş. Yani pek kolay değil o şirket işi :( @Iskefiyeli18
İngilizce olarak kullandığım pek bir şey göremedim?
Diyor ki;
"Tırnak içine yazılan yazılar genellikle özgün olarak değiştirilebilir ama sen ingilizce yapmışsın yoksa tutorial yardım ile mi yapıyorsun ?"

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şirket ? Hayır şirket çok daha farklı bir şey. Senin dediğin stüdyo. Şirketi oyunu yaptıran ve yayınlayacak olan olarak, stüdyoyu ise oyun şirket için yapan ekip olarak değerlendirmelisin. Kendince bir grup oluşturup isim verebilirsin o ayrı konu ama eğer bir şirket kuracaksan bunun 1 milyon TL ye kadar yolu var :( Geçenlede bir yakınım inşaat denetim şirketi açmak istemişti, açmak isteyen kişi başına 50.000TL, şirket gereçleri vs. için de 200.000 TL harcama yapması gerekmiş. O da "Edeyim böyle işe" deyip kenara çekilmiş. Yani pek kolay değil o şirket işi :)
O zaman biz stüdyoda kalalım :D 1 milyon diyorsun bizde 10 tl yok :D İleride düşünürüz bir şeyler hele bi proje bitsin :D[DOUBLEPOST=1422308549,1422308464][/DOUBLEPOST]
Şirket ? Hayır şirket çok daha farklı bir şey. Senin dediğin stüdyo. Şirketi oyunu yaptıran ve yayınlayacak olan olarak, stüdyoyu ise oyunu şirket için yapan ekip olarak değerlendirmelisin. Kendince bir grup oluşturup isim verebilirsin o ayrı konu ama eğer bir şirket kuracaksan bunun 1 milyon TL ye kadar yolu var :( Geçenlede bir yakınım inşaat denetim şirketi açmak istemişti, açmak isteyen kişi başına 50.000TL, şirket gereçleri vs. için de 200.000 TL harcama yapması gerekmiş. O da "Edeyim böyle işe" deyip kenara çekilmiş. Yani pek kolay değil o şirket işi :(

Diyor ki;
"Tırnak içine yazılan yazılar genellikle özgün olarak değiştirilebilir ama sen ingilizce yapmışsın yoksa tutorial yardım ile mi yapıyorsun ?"
Cevaplıyım efenim :D "First Person Controller" dediğimiz şey Unity'nin bizim için hazırlamış olduğu ve kontrol ettiğimiz kamera. İsmide aynen bu şekilde yazılıyor. Arkadaş galiba // ile karıştırdı.[DOUBLEPOST=1422308594][/DOUBLEPOST]
O zaman biz stüdyoda kalalım :D 1 milyon diyorsun bizde 10 tl yok :D İleride düşünürüz bir şeyler hele bi proje bitsin :D[DOUBLEPOST=1422308549,1422308464][/DOUBLEPOST]
Cevaplıyım efenim :D "First Person Controller" dediğimiz şey Unity'nin bizim için hazırlamış olduğu ve kontrol ettiğimiz kamera (karakter). İsmide aynen bu şekilde yazılıyor. Arkadaş galiba // ile karıştırdı.

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neyse destek olmakta yarar var istersen senin için bir kereliğine ücretsiz bir karakter modeli yapabilirim.
Karakter modellemesi konusunda çok hafife alınacak biri değilim.
Öyle ki ilk yaptığım karakter modellemesi:
Banada zaten böyle bir şey lazım ama istediğim şey karakter modeli değil. Bir el modeli istiyorum. Elimde ki objeye uygun bi model lazım :)