İşszilikle alakası yok. Asıl bu iş, hobi vb. ve hobiler ise işsizlikten değildir onunla uğraşmayı sevdiğin içindir.lan oğlum türküz biz türkçe kullansanıza açıklama niye ingilizce sinir oldum ama emeğine sağlık ağıır işsizsin tebrikler
Orclar ve Kara Elfler zaten Orclar Kara Elflerdir fakat mevzu değişik hem orc hem de kara elf denilen 2 ayrı ırk çıkarmışlar fakat asıl kara elfler yani değişime uğramış elfler orclardır.İyi fikir, bazı bölgelerde ne biliyim ELF'lerin düşmanları olsun onların bölgesine girdiklerinde hasar alsınlar. Sadece üstlerinde belirli itemler varsa hasa almasınlar.
İleride ormanın ortasında bir yer açtım (tabi videoya eklemedi) oraya büyük bir yapı yapılıyor ilerisinede bir kasaba şeklinde bir yer ileriside sürpriz.Orclar ve Kara Elfler zaten Orclar Kara Elflerdir fakat mevzu değişik hem orc hem de kara elf denilen 2 ayrı ırk çıkarmışlar fakat asıl kara elfler yani değişime uğramış elfler orclardır.
+ Okçuluk mevzusunu bilirsin artık okçuluk eğitimi için özel mekanlarda yapmalısın bence.
Türksün, Türkçeyi konuşamıyorsun. O da güzelmiş..lan oğlum türküz biz türkçe kullansanıza açıklama niye ingilizce sinir oldum ama emeğine sağlık ağıır işsizsin tebrikler
sağol bende adventure ye dönüştürmeyi planlıyorum ama aklımda farklı şeylerde dolanıyor.Bu maple ilgili çok güzel bir adventure map olabilir
Orklar veya diğer düşmanlar olucak,görev alabileceksin,yer altlarında gizli zindan ve bossları Ben çok beğendim +1
en ortasında onu düşünüyorum merkezi olarakAvatar filmindeki gibi buyuk bir agac yapabilirsin. Orasi elflerin ana mekani olsun.
Doğum günü hediyesi olarak veririm .dBunu açacağım rpg sunucuda kullanabiliriz haniyEllerine sağlık çok hoş olmuş
![]()
28 Eylül'ü bekle o zamanDoğum günü hediyesi olarak veririm .d
(Çarpıldndkldl) iyi daha vakit var28 Eylül'ü bekle o zaman![]()