onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
lan oğlum türküz biz türkçe kullansanıza açıklama niye ingilizce sinir oldum ama emeğine sağlık ağıır işsizsin tebrikler

Bestia II

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi fikir, bazı bölgelerde ne biliyim ELF'lerin düşmanları olsun onların bölgesine girdiklerinde hasar alsınlar. Sadece üstlerinde belirli itemler varsa hasa almasınlar.
Orclar ve Kara Elfler zaten Orclar Kara Elflerdir fakat mevzu değişik hem orc hem de kara elf denilen 2 ayrı ırk çıkarmışlar fakat asıl kara elfler yani değişime uğramış elfler orclardır.
+ Okçuluk mevzusunu bilirsin artık okçuluk eğitimi için özel mekanlarda yapmalısın bence.

LostRunner

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Orclar ve Kara Elfler zaten Orclar Kara Elflerdir fakat mevzu değişik hem orc hem de kara elf denilen 2 ayrı ırk çıkarmışlar fakat asıl kara elfler yani değişime uğramış elfler orclardır.
+ Okçuluk mevzusunu bilirsin artık okçuluk eğitimi için özel mekanlarda yapmalısın bence.
İleride ormanın ortasında bir yer açtım (tabi videoya eklemedi) oraya büyük bir yapı yapılıyor ilerisinede bir kasaba şeklinde bir yer ileriside sürpriz.

Rewingle

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu maple ilgili çok güzel bir adventure map olabilir
Orklar veya diğer düşmanlar olucak,görev alabileceksin,yer altlarında gizli zindan ve bossları Ben çok beğendim +1

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu açacağım rpg sunucuda kullanabiliriz haniy :D Ellerine sağlık çok hoş olmuş :D