Infection Ultimate Sunucusundan Resimler

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Tam da düşündüğüm gibi. Gerçi "Schweinsteiger"in anlamını sorsaydım onu bile Google'da aratmadan bulabilecek çok az kişi olurdu. İşte bu yüzden de Türk sunucuları maalesef ne kadar iyi olursa olsun asla yurtdışında tanınmayacaktır. Çünkü İngilizce dışında dil bilen yok. Bazıları onu bile tam okarak bilmiyor. Olan sunucu kurulurken yapılan emeğe olacak.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam da düşündüğüm gibi. Gerçi "Schweinsteiger"in anlamını sorsaydım onu bile Google'da aratmadan bulabilecek çok az kişi olurdu. İşte bu yüzden de Türk sunucuları maalesef ne kadar iyi olursa olsun asla yurtdışında tanınmayacaktır. Çünkü İngilizce dışında dil bilen yok. Bazıları onu bile tam okarak bilmiyor. Olan sunucu kurulurken yapılan emeğe olacak.
İyi tarafından bak dostum sen hariç hiç kimse Ruslarla,Almanlarla oynamak istemiyor.Çünkü yabani davranıyorlar İslam'a,Türklüğe her şeye karşı bir düşmanlıkları var bekle hatta CS:GO'da geçen gördüğüm diyaloğu atayım(fotoğraf bana ait değil). O değilde konu buraya kadar nasıl geldi? :D

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi tarafından bak dostum sen hariç hiç kimse Ruslarla,Almanlarla oynamak istemiyor.Çünkü yabani davranıyorlar İslam'a,Türklüğe her şeye karşı bir düşmanlıkları var bekle hatta CS:GO'da geçen gördüğüm diyaloğu atayım(fotoğraf bana ait değil). O değilde konu buraya kadar nasıl geldi? :D

1- belki fikirlerini değiştiririz.
2- herkes öyle değil ki? 2-3 tane ırkçı var, onlardan nadiren buralara uğrayanlar var, gerisi zaten ışid gibi silah elde geziyorlar. genelde bunlar da hep silahlı oyunları tercih ediyor. minecrafta gelmezler.

serverin güzel olması yabancılarla oynama ümidimi geliştirdi ve buradayız :D

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- belki fikirlerini değiştiririz.
2- herkes öyle değil ki? 2-3 tane ırkçı var, onlardan nadiren buralara uğrayanlar var, gerisi zaten ışid gibi silah elde geziyorlar. genelde bunlar da hep silahlı oyunları tercih ediyor. minecrafta gelmezler.

serverin güzel olması yabancılarla oynama ümidimi geliştirdi ve buradayız :D
Yok abi zaten onlar Türk serverine bağlanacağı için ping olur.O adar ümitliysen mineZ var :D

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
nerdeyse 1 haftadır hardcore hasta olduğum için ilgilenemedim..Hastaligim geçtiği zaman sunucuya devam edicem suan yetkili arkadaşlarda benden haber alamadılar ve bende onlardan ne yaptıklarına yada yaptılarmı haberim yok onun için yeni eklenenleride yazamıcam..

R

Reloven

Ziyaretçi
nerdeyse 1 haftadır hardcore hasta olduğum için ilgilenemedim..Hastaligim geçtiği zaman sunucuya devam edicem suan yetkili arkadaşlarda benden haber alamadılar ve bende onlardan ne yaptıklarına yada yaptılarmı haberim yok onun için yeni eklenenleride yazamıcam..
Sunucuda 3 Gündür Haraket Yok Durmuş Vaziyette.

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Moblarda daha gelişmiş kod kullanmaya başladık, +40 Levellar için helikopter eklendi, Pet sistemi eklendi, Yapılar çoğaltıldı,Arsaların hepsi yapıldı, Arabalar eklendi, Ekstra eşyalar eklendi, Menü çoğaltıldı, Ev ve Ev kaydetme eklendi (Sadece kendi arsanızda ev kaydedebiliyorsunuz), Çanta eklendi, Arkadaş sistemi eklendi, Chat kapatıldı(chate yazdıklarınız sadece arkadaş eklediklerinize gider,Özel mesajla herkese mesaj atabilirsiniz), Duyuru ve Yardım çağrısı komutları eklendi chatden bunları yazarakda konuşabilirsiniz yalnız amacına uygun olarak kullanılmadığı zaman cezası ban olacaktır.Işınlanma eklendi yalnız sadece arkadaş listenizde olan kişilere ışınlanabilirsiniz.[DOUBLEPOST=1423264982,1423051085][/DOUBLEPOST]Nerdeyse herşeyimiz bitti sayılır ama bi 1 hafta- 10 gün kadar sistemleri geliştirmeyi, daha çok yapı eklemeyi, marketi çoğaltmayı düşünüyoruz.

Yeni eklenenler(07.02.2015):
Gelişmiş rastgele sandık, Susama, Enfeksiyon kapma, bandaj, Arkadaş sistemi geliştirildi,Yeni Yapılar