Aklımda bir proje var sizce mümkünmü?

Sizce mümkünmü?

• Evet

Kullanılan: 2 20.0%
  • Hayır

Kullanılan: 4 40.0%
  • İmkanlar el verirse

Kullanılan: 4 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
allah allah mapınızı calarsam beni polise şikayet edip hapisemi sokturcaksınız -_- hayal gücü :koyun:
Boş zamanlarımda bir elimde whatsapp diğer elimde fare oluyor.
Sırf zaman geçsin diye senin sunucuya gelip lapis kazıyorum Taner. :(
Ama bir koruma 4 çıkartamadım lapis'in lanetli Taner.
Harita çalarsanız haritadaki açıklar da gelir.
Forumdaki kitle tarafından eleştiri alırsınız.
Ne kadar kalitesiz bir sunucu olduğunuz bir daha tescil alır.
Olası botnet, ddos saldırılarına karşı savunmasız kalırsınız çünkü karşı tarafın elinde de kendini savunacak birçok şey olur.
Zaten araya VPN & VPS koyarak bir de farklı bir yerden mesela bir internet cafe'den yaparsanız bunu karşı taraf hiçbir şeyi ispatlayamaz maalesef.
Adam size kinlenir, nefret eder ve bu nefretten dolayı size saldırıda bulunur.
Emek hırsızlığı kötü bir şey.
Ben bu oyunu oynarken zaman harcıyorum ki zamanım değerli.
Arkadaş için de öyle.
Uzun lafın kısası ;
Taner'cim Sergün'de bende senin sunucunun her şeyi bire bir aynı versiyonunu açabiliriz.
Gerekli reklamları da yaptırırız.
Sahip olunan bir kitle de var.
Fakat bu pislikten başka bir şey olmaz.
O yüzden insanları kışkırtıp ben haritanı çalarım ederim bir cacık olmaz laflarını bir kenara bırak.
Biz nasıl gelip harita leş demiyorsak, ki kusura bakma spawn'ın harbiden çok kötü.
Sende arkadaşı kışkırtma kimse üzülmesin.
Olay hapse attırmaya varmadan zaten seni üzer arkadaş.
Seni hapse atsak ne olacak atmasak ne olacak.
Kendi kovuğunda yaşayan milyarlarca insandan birisin kime zararın ne ?

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence toptan Türkiye'yi yapalım. Ama şunu da unutmayın, Danimarka 4 milyar blokla yapıldı ve harita parça parça indirilebildi. Biz Türkiye'yi yapsak kim bilir kaç milyar blok kullanmak zorunda kalırız ve kaç parçada iner ?[DOUBLEPOST=1422517434,1422517378][/DOUBLEPOST]
Avukat olmasam da mesleğim gereği TCK'yı gayet iyi bilirim.
Aynen bende. Kanunları ve kuralları severim ve dikkat ederim.

TanerTekinTr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Taner eger dogru sekilde herseyi yaparsan her turlu islemi yapmak zorundalar. Yani sen ortada mesela bi emek hirsizligi oldugunu kanitliycak sekilde deliller ile dilekceyi verirsen her turlu islem yapilir tabi bunu yapabilmen icin bi avukata ihtiyacin var. :) mesela birisi makinene ddos attigini dusun, sen gidip makinenin tum loglarini ipler ile birlikte toplayip savciya gidersen ve dilekceye su ip deki sahis kiralamis oldugum su su su makineme zarar vermek amaciyla soyle soyle saldiri yapmisdir bunun sonucunda su su sorunlari yasamis bulunmaktayim gereginin yapilmasini arz ederim seklinde bir dilekce verdiginde eger mesela saldiri yedigin icin oyuncu kaybettin bunun icin maddi, sunucunun itibari zedelendi bunun icin manevi vb. Sekillerle tazminat davasi acabilirsin. He tabi dava sonunda aldigin tazminat avukat + dosya masraflari vs. Karsilamaya yetermi orasini bilemem ama ibret-i alem yapmis olursun :)

Dipnot: gece gece ne yazmisim beah :)

:) 250 tl ye bir ürün alacakdim adama parayi gönderdim heryerden sildi adam banka yolu ile gönderdim savciliga gittim dilekce ver dediler birşeyler yaptilar 3 hafta gecdi halen bir şey yok adamin banka no su belli tel no su belli herseyi belli halen bir şey yapmiyorlar[DOUBLEPOST=1422522552,1422522358][/DOUBLEPOST]
Boş zamanlarımda bir elimde whatsapp diğer elimde fare oluyor.
Sırf zaman geçsin diye senin sunucuya gelip lapis kazıyorum Taner. :(
Ama bir koruma 4 çıkartamadım lapis'in lanetli Taner.
Harita çalarsanız haritadaki açıklar da gelir.
Forumdaki kitle tarafından eleştiri alırsınız.
Ne kadar kalitesiz bir sunucu olduğunuz bir daha tescil alır.
Olası botnet, ddos saldırılarına karşı savunmasız kalırsınız çünkü karşı tarafın elinde de kendini savunacak birçok şey olur.
Zaten araya VPN & VPS koyarak bir de farklı bir yerden mesela bir internet cafe'den yaparsanız bunu karşı taraf hiçbir şeyi ispatlayamaz maalesef.
Adam size kinlenir, nefret eder ve bu nefretten dolayı size saldırıda bulunur.
Emek hırsızlığı kötü bir şey.
Ben bu oyunu oynarken zaman harcıyorum ki zamanım değerli.
Arkadaş için de öyle.
Uzun lafın kısası ;
Taner'cim Sergün'de bende senin sunucunun her şeyi bire bir aynı versiyonunu açabiliriz.
Gerekli reklamları da yaptırırız.
Sahip olunan bir kitle de var.
Fakat bu pislikten başka bir şey olmaz.
O yüzden insanları kışkırtıp ben haritanı çalarım ederim bir cacık olmaz laflarını bir kenara bırak.
Biz nasıl gelip harita leş demiyorsak, ki kusura bakma spawn'ın harbiden çok kötü.
Sende arkadaşı kışkırtma kimse üzülmesin.
Olay hapse attırmaya varmadan zaten seni üzer arkadaş.
Seni hapse atsak ne olacak atmasak ne olacak.
Kendi kovuğunda yaşayan milyarlarca insandan birisin kime zararın ne ?

spawnim gercekten leş gibi :D dogru diyorsun hicbirşey yok spawnda zaten artık girmiyecegim buralara minecrafta skypeye felan okul var okula yogunlascam

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
onlar hacklerse biz banlarız ban hacki varsa bizde yaparız hack yada redhackı çağırırız :D :p