Cumanız Mübarek Olsun /Craftbukkit Hatası/Anlayanlar İçeri Bakabilir Mi ?[Çözüldü]

DarkWarriorTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar plugin düzenlemesi yapıyorum.Bu pluginleri denemek için bukkit servere ihtiyacım var fakat bir sorunum var bu hatayı alıyorum bir yardım edermisiniz.

Başka hatalar varsa benden hata olan dosyanın resmini isteyin ben çekeyim atayım.İyi forumlar şimdiden Teşekkür ederim.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu hata değil. Uyarı. Hackerların(cracklerin) başka oyuncuların hesaplarını(tabi sunucudaki sadece) ele geçirebileceği uyarısı verilmiş. Bunu önlemek için AuthMe eklentisini kullanabilirsin.

Tekrar ediyorum hata değil bu.

DarkWarriorTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu hata değil. Uyarı. Hackerların(cracklerin) başka oyuncuların hesaplarını(tabi sunucudaki sadece) ele geçirebileceği uyarısı verilmiş. Bunu önlemek için AuthMe eklentisini kullanabilirsin.

Tekrar ediyorum hata değil bu.
Teşekkür ederim Authme Eklentisi kurdukdan sonra sorun ortadan kalkıcak mı ?[DOUBLEPOST=1422615743,1422615677][/DOUBLEPOST]
Hata nedir onu da soylesen .-. Neresine kafan takildi...
Ya server açıcam resimdeki olayla karşılaşıyorum.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim Authme Eklentisi kurdukdan sonra sorun ortadan kalkıcak mı ?[DOUBLEPOST=1422615743,1422615677][/DOUBLEPOST]
Ya server açıcam resimdeki olayla karşılaşıyorum.
AuthMe eklentisin kursan da o "uyarı" orada gözükmeye devam edecektir nedeni online-mode seçeneğinin false olması yani crackliler girebilir sunucuna. O "uyarının" kalkmasını istiyorsan online-mode seçeneğini true yapacaksın. O zaman da crackliler giremez sunucunda az oyuncu olmuş olur ama adam gibi oyuncu olmuş olur. Küçük bir sunucu açacaksan crackliler de girsin.
Ama AuthMe kurarsan kimse başkasının hesabına giriş yapamayacaktır.

DogukanErdic063

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Dostum onlarla alakası yok,online mod true yaparsan düzelir ve sana başlat bat için kod (online mod false yapmak istersen diye)
color a
title SERVER ADI
java -Xmx1G -jar cauldron.jar -o true
PAUSE

Yanlız burada true yaptım ben online modu sen server dosyasından false yap gine hata verir ama sorun cıkartmaz :alay:

Son düzenleme:

DarkWarriorTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AuthMe eklentisin kursan da o "uyarı" orada gözükmeye devam edecektir nedeni online-mode seçeneğinin false olması yani crackliler girebilir sunucuna. O "uyarının" kalkmasını istiyorsan online-mode seçeneğini true yapacaksın. O zaman da crackliler giremez sunucunda az oyuncu olmuş olur ama adam gibi oyuncu olmuş olur. Küçük bir sunucu açacaksan crackliler de girsin.
Ama AuthMe kurarsan kimse başkasının hesabına giriş yapamayacaktır.
yok ya pluginlerimi denetlemek için açıyorum öyle oyuncular için olmuyacak pluginlerimi düzenleyip denemek için :)

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dostum onlarla alakası yok,online mod true yaparsan düzelir ve sana başlat bat için kod (online mod false yapmak istersen diye)
color a
title SERVER ADI
java -Xmx1G -jar cauldron.jar -o true
PAUSE

Yanlız burada true yaptım ben online modu sen server dosyasından false yap gine hata verir ama sorun cıkartmaz :alay:
Server properties'den yapabilir.Eğer yapıpta otomatik online mode trueye dönerse , o kodu yazmak gerekli.