- En iyi cevaplar
- 0
Ne zaman başlıyoruz .-.
Bir kaç madde hazırlıyorum hazır olsun gelicem.[DOUBLEPOST=1422626646,1422620893][/DOUBLEPOST]Ne zaman başlıyoruz .-.
1-2 saatte zor hazırladım 1-2 kişi gelsin başlarız.Ne zaman başlıyoruz .-.
Rohan'ın dili RohirricBaşlayak işte yah :'([DOUBLEPOST=1422627805,1422626728][/DOUBLEPOST]Hadi başlıyalım plz
Kabul edildi.Başvuru
Devlet; Rhun
Yönetici; Khamul
Para Birimi; Altın
Askeri Birim; Easterling Mızraklısı(Falanks Tarzı), Easterling Okçusu, Easterling Scimitar(Ucu Çentikli Bir Kılıç), Kataphrakt(Ağır Zırhlı Süvari), Variag(Süvari)
Yönetim Biçimi; Monarşi
Başkan İsmi ; Bor
Vasallar; Bor, Borlach, Borlad, Borthand, Brodda, Lordan, Ulgor, Alfast, Ulwath, Kara Ulfang
Asker Sayısı; Normal Olarak , 50 Klan Reisi, 10 Bin Mızraklı, 10 Bin Scimitar, 5 Bin Okçu, 5 Bin Kataphrakt, 10 Bin Variag, 30 Chariot (Savaş Arabası)
Para;38000
Dil; Sindarin, Kara Lehçe
Din; Zamanların Efendisi Melkor'a ve Ateşe Taparlar
Rohan'ın dili Rohirric
Owww fail oldu ozaman :'([DOUBLEPOST=1422629009,1422628979][/DOUBLEPOST]Başvuru
Devlet; Rhun
Yönetici; Khamul
Para Birimi; Altın
Askeri Birim; Easterling Mızraklısı(Falanks Tarzı), Easterling Okçusu, Easterling Scimitar(Ucu Çentikli Bir Kılıç), Kataphrakt(Ağır Zırhlı Süvari), Variag(Süvari)
Yönetim Biçimi; Monarşi
Başkan İsmi ; Bor
Vasallar; Bor, Borlach, Borlad, Borthand, Brodda, Lordan, Ulgor, Alfast, Ulwath, Kara Ulfang
Asker Sayısı; Normal Olarak , 50 Klan Reisi, 10 Bin Mızraklı, 10 Bin Scimitar, 5 Bin Okçu, 5 Bin Kataphrakt, 10 Bin Variag, 30 Chariot (Savaş Arabası)
Para;38000
Rohan'ın dili Rohirric
Ben bi başvuruya reset atıyım :'([DOUBLEPOST=1422629165][/DOUBLEPOST]BaşvuruKabul edildi.
Nerde Mumakiller :'(Başvuru
Devlet; Rhun
Yönetici; Khamul
Para Birimi; Altın
Yönetim Biçimi; Monarşi
Başkan İsmi ; Bor
Para;38000
Rohan'ın dili Rohirric
Ah ah, Silmarillion okumadığın ne kadar da belli Haradrim Krallığı ile Rhun ve Khandı birbirine karıştırman ....Owww fail oldu ozaman :'([DOUBLEPOST=1422629009,1422628979][/DOUBLEPOST]
Ben bi başvuruya reset atıyım :'([DOUBLEPOST=1422629165][/DOUBLEPOST]Başvuru
Devlet; Rohan
Yönetici; Kral Eomer
Para Birimi; Dinar
Askeri Birim; Rohirrim
Yönetim Biçimi; Monarşi
Başkan İsmi ; Leydi Eowyn
Vasallar; Kral Eomer , Leydi Eowyn , Ve Diğer Generaller
Asker Sayısı;Normal Olarak , 20.000 Rohirrim(Atlı) , 20.000 Rohan Kılıçlı-Mızraklı , 10.000 Rohan okçusu , 50 General
Para;38000
Dil; Rohirric
Din; Eru'ya taparlar.[DOUBLEPOST=1422629304][/DOUBLEPOST]
Nerde Mumakiller :'(
Evet hep karıştırıyorum :'(Ah ah, Silmarillion okumadığın ne kadar da belli Haradrim Krallığı ile Rhun ve Khandı birbirine karıştırman ....
Kabul edildi.Owww fail oldu ozaman :'([DOUBLEPOST=1422629009,1422628979][/DOUBLEPOST]
Ben bi başvuruya reset atıyım :'([DOUBLEPOST=1422629165][/DOUBLEPOST]Başvuru
Devlet; Rohan
Yönetici; Kral Eomer
Para Birimi; Dinar
Askeri Birim; Rohirrim
Yönetim Biçimi; Monarşi
Başkan İsmi ; Leydi Eowyn
Vasallar; Kral Eomer , Leydi Eowyn , Ve Diğer Generaller
Asker Sayısı;Normal Olarak , 20.000 Rohirrim(Atlı) , 20.000 Rohan Kılıçlı-Mızraklı , 10.000 Rohan okçusu , 50 General
Para;38000
Dil; Rohirric
Din; Eru'ya taparlar.[DOUBLEPOST=1422629304][/DOUBLEPOST]
Nerde Mumakiller :'(
Rhun ve Khandda yaşayan tüm klanların birleşmiş krallığı. Dagor savaşlarında Melkor'a yemin ederek elflerin tüm ordusunu bozguna uğratıp Dagor Ninraeth'i Melkorun kazanmasını sağlamışlardır.Evet hep karıştırıyorum :'(
Eastlingas ne ozaman :'(
siz başlayın önemli bir şey olursa burdayım.Başlıyormu .-.
Reddedidilir ve Astkhorm kalesi kuşatılmaya devam edilir. (HOŞ GELDİN.)Bende geldim
Kağan Hanlığı Sihk Cumhuriyetiyle olan savaşından sonra Sihk Cumhuriyetine barış anlaşması teklif eder.