1700 - 1800 -Empire ; Total War harita oyunu.

Quardmard

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
"Geri cekilenler öldürdükleri askerlerin silahlarını alırlarr ve üzerlerine gelen okcuları ciritler ile yok ederler"

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Rhun seferberlik ilan eder. Asker sayısında büyük arttırımlar yapılır. Son durum
40 Bin Mızraklı
30 Bin Okçu
40 Bin Scimitar (Kılıçlı)
100 Savaş Arabası
50 Klan Reisi
10 Bin Süvari
10 Bin Kataphrakt (Ağır Süvari)

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Sihk Cumhuriyetine mektup gönderilerek elçiye yapılanlar kınanır, Sihk Cumhuriyeti onur kaybeder

Quardmard

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
"TÜM DEVLETLERE MESAJ"
Ben , Kuzey Ron'un yöneticisi Güney Havis'in imparatoru Ihan benim yaptıklarım size ibret olsun , cünkü benim yaptıklarım bu dünyada benim aleyhimedir bunlar sizin lehinizken bunu hala bana kışkırtırsınız yakında öyle bir şey olacak ki göreceksiniz

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
''Elçi gönderilir''
Rohan Sihk Krallığına barış teklif eder.[DOUBLEPOST=1422634256,1422634221][/DOUBLEPOST]
Rhunlar 5 bin dinara rohana nasıl kataphrakt yetiştireceğini öğretmeyi teklif eder ve yanlarına 5 demirci, 5 eğitmen verir. Ancak asker vermekten çekinir.
Rohan kabul eder.[DOUBLEPOST=1422634335][/DOUBLEPOST]Rohan Kataphrakt yetiştirmeye başlar.

Quardmard

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
''Elçi gönderilir''
Rohan Sihk Krallığına barış teklif eder.[DOUBLEPOST=1422634256,1422634221][/DOUBLEPOST]
Rohan kabul eder.[DOUBLEPOST=1422634335][/DOUBLEPOST]Rohan Kataphrakt yetiştirmeye başlar.
Sihk krallığı nın cevapları -Bana güney ronun ticaret merkezini vereceksiniz