"destek istemeye giden elçi esir alınır süvari birliği tarafından ve söylerse öldürmeyeceğine söz verir ancak sözünü tutmaz ve öldürür"Rohan Rhunlardan yardım ister.
rhunların 1.000 sihk parası vermesi karşılığında barış yapılacaktır ancak elegecirdikleri topraklar onlarda kalacaktırRohan büyük kayıplardan dolayı geri çekilir.
Rhun zaten toprak kaybetmediği için anlaşmayı kabur eder.rhunların 1.000 sihk parası vermesi karşılığında barış yapılacaktır ancak elegecirdikleri topraklar onlarda kalacaktır
Rhunlar 5 bin dinara rohana nasıl kataphrakt yetiştireceğini öğretmeyi teklif eder ve yanlarına 5 demirci, 5 eğitmen verir. Ancak asker vermekten çekinir.Rohan Rhunlara 5 bin dinara karşılık 5 Bin Kataphrakt asker teklif eder.
Rohan kabul eder.[DOUBLEPOST=1422634335][/DOUBLEPOST]Rohan Kataphrakt yetiştirmeye başlar.Rhunlar 5 bin dinara rohana nasıl kataphrakt yetiştireceğini öğretmeyi teklif eder ve yanlarına 5 demirci, 5 eğitmen verir. Ancak asker vermekten çekinir.
Sihk krallığı nın cevapları -Bana güney ronun ticaret merkezini vereceksiniz''Elçi gönderilir''
Rohan Sihk Krallığına barış teklif eder.[DOUBLEPOST=1422634256,1422634221][/DOUBLEPOST]
Rohan kabul eder.[DOUBLEPOST=1422634335][/DOUBLEPOST]Rohan Kataphrakt yetiştirmeye başlar.
Rohan red eder.Sihk krallığı nın cevapları -Bana güney ronun ticaret merkezini vereceksiniz
bunu duyan devlet bizzat güney ron'u kuşatmaya alır ki buranın garnizonu azdır ve her yer sihk askeri ile çevrililidirRohan red eder.