Plugin Havuzu 2015 / Tek Tuşla Sunucunu Kur!

R

Reloven

Ziyaretçi
Arkadaş derken gerçek bir kişiden bahsetmiyorum. Yani Linux kullanan herhangi biri olabilir.

Ve senin çözümün gerçek olabilir ama sshyi kapatıp ftpyi açıp upload edip ftpyi kapatıp sshyi açıp çalıştırmak istemem ben mesela :) en azından .deb, .rpm filan yapsan yeter.
Dedigin Uzantıları Bilmiyorum Eğer Özelden Yardımcı Olabilirsen Linux Desteginide Hallederiz.[DOUBLEPOST=1422644737,1422644660][/DOUBLEPOST]
@Reloven GroupManager Vip Ekleyip Verebilirmisin
Vip'te Neler Olucagını Kendiniz Belirlemeniz İçin Yapmadım Dedigim Gibi Temel Bir Paket Yani Ekstra Şeyler Bulundurmuyor Sadece Sunucunun Düzgün Ve Güzel Bir Şekilde Çalışması İçin.

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
fikir güzel umarım sunucu kurulumu vb işlerde yeni olanlara yardımı dokunur :)

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türyede sunucu mantığını kökünden değiştirmek mi ?

Zaten Türkiyede Minecraft sunucuları hazır plugin paketlerinden dolayı gelişemiyor. Bir sunucuya giriyorsun direk EgeN7 ymiş TheLegend miş hep bu plugin paketleriyle karşılaşıyorum. Türkiyedeki sunucu mantığı ancak herkes kendi paketini oluştursa, herkes kendi skript veya pluginini yazarsa değişir. Ülkecek hazıra yerleşmeye meraklıyız zaten sonra neden sunucum tutmadı ? Hayatımda asla plugin paketi kullanmadım ve kimsenin de kullanmasını tavsiye etmiyorum.

Not: Bu yorumum genel olarak tüm plugin paketlerinedir.

AssetGroup

[AF]AloneFellow, Farkı Yaşa.
En iyi cevaplar
0
Amacına Ulaşacağına Garanti Edemezsin..
Şunlara Bakarsak;
Sadece Gereken Dosyaları Install yardımı ile pack haline Getirip .exe olarak sunmuşsun fakat bu konuyu güncel tutmadıkça diğer versiyonlardan yararlanamayacaklardır..
Başka bir sorun ise her kullanıcının Kişisel Bilgisayarında Bulunan Java Sürümün hangisi olduğunuda bilemezsin, 8 kullanıyordur biri 7.1 kimisi 5 kullanıyordur. Buda başka bir sorundur.. + Kaç bitte çalıştığınıda bilemeyiz.. (örn: x86(32) x64) Sonucunda server açamaların da sıkıntılar yaşayacaklardır.
Plugin Paketine gelirsek aynı şekilde Winrarın kendisi sunduğu " SFX " Formatına Dönüştürme yardımı ile Sıkıştırılmış Dosyaları açmak yerine direk istenilen yola otomatik unpack yapmasına yardımcı oluyor. Normalde Kullanıcı paylaşımlarını .RAR olarak paylaşırken sen .RAR olan içeriği .EXE olarak çevirmiş sin fazla farklılık katmaz bence

Bu yüzden pek yardımcı olamaz..
Fakat konuyu genel de iyice açmışsın sunucu yönetim başlığı altında olsaydı dahada verim alabilirdin diyede düşünüyorum.
Paylaşım için Teşekkürler...

R

Reloven

Ziyaretçi
Amacına Ulaşacağına Garanti Edemezsin..
Şunlara Bakarsak;
Sadece Gereken Dosyaları Install yardımı ile pack haline Getirip .exe olarak sunmuşsun fakat bu konuyu güncel tutmadıkça diğer versiyonlardan yararlanamayacaklardır..
Başka bir sorun ise her kullanıcının Kişisel Bilgisayarında Bulunan Java Sürümün hangisi olduğunuda bilemezsin, 8 kullanıyordur biri 7.1 kimisi 5 kullanıyordur. Buda başka bir sorundur.. + Kaç bitte çalıştığınıda bilemeyiz.. (örn: x86(32) x64) Sonucunda server açamaların da sıkıntılar yaşayacaklardır.
Plugin Paketine gelirsek aynı şekilde Winrarın kendisi sunduğu " SFX " Formatına Dönüştürme yardımı ile Sıkıştırılmış Dosyaları açmak yerine direk istenilen yola otomatik unpack yapmasına yardımcı oluyor. Normalde Kullanıcı paylaşımlarını .RAR olarak paylaşırken sen .RAR olan içeriği .EXE olarak çevirmiş sin fazla farklılık katmaz bence

Bu yüzden pek yardımcı olamaz..
Fakat konuyu genel de iyice açmışsın sunucu yönetim başlığı altında olsaydı dahada verim alabilirdin diyede düşünüyorum.
Paylaşım için Teşekkürler...
Amacımı Şuanda Gerçekleştirebilmiş Değilim Zaten. Yapacagımla Bunun Hiçbir Alakası Yok. Ayrıca Bat Dosyası Java Sürümüne Göre Ayarlanmadı.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anladığım kadarıyla çalıştırma batında sunucuda otomatik çalışsın diye parametreler ayarlamışınız pluginleri .exe ye çevirmişiniz hoş olmuş ama bu senin dediğin sunucu fikrini değiştirmekten çok dahada hazırcılığa dayalı olduğu için daha fena yerlere götürebilir.

R

Reloven

Ziyaretçi
Anladığım kadarıyla çalıştırma batında sunucuda otomatik çalışsın diye parametreler ayarlamışınız pluginleri .exe ye çevirmişiniz hoş olmuş ama bu senin dediğin sunucu fikrini değiştirmekten çok dahada hazırcılığa dayalı olduğu için daha fena yerlere götürebilir.
Benim Yapacagım Olay Bu Degil Tam Olarak Proje Tam Olarak Yerleşmedi Ve Tamamlanmadı Tam Sistem Oturması İçin Zaman Ve Ekip Lazım Bunu Unutmayın.[DOUBLEPOST=1422707083,1422652344][/DOUBLEPOST]Site Destegi Gelmiştir Artık Daha Düzenli Şekilde Siteden İndirebileceksiniz Şuanda Deneme Amaçlı .tk Domaine Yüklenmiştir. Link Konunun En Başında Verilmiştir. Teşekkürler Plugin Havuzu 2015-