Altikardes
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar,silah plugini atabilirmisiniz? 1.7.2 sürüm.
Peki.Eski Bi Dostum Vardı Bunun Skriptini Yazmıştı Tam Tamına 3 4 Ay Olmuştu Ama Kavga Ettik Konuşmadık Bayahadır İsmini Unuttum Hy ile başlıyordu plugin yerine skript daha az yer kaplar![]()
Skript daha az yer kaplamaz daha çok yer kaplar ,sonuçta kendi ürettiği dili javaya çeviripte sunucu okuyor . B)Eski Bi Dostum Vardı Bunun Skriptini Yazmıştı Tam Tamına 3 4 Ay Olmuştu Ama Kavga Ettik Konuşmadık Bayahadır İsmini Unuttum Hy ile başlıyordu plugin yerine skript daha az yer kaplar![]()
burda bi zeki sensin ***Skript daha az yer kaplamaz daha çok yer kaplar ,sonuçta kendi ürettiği dili javaya çeviripte sunucu okuyor . B)
Niye böyle bir şey yazma isteği duydun ,anlamış değilim .burda bi zeki sensin ***
sonunaNiye böyle bir şey yazma isteği duydun ,anlamış değilim .
execute console command yapmazsan coşmaz.Elimde 700 Satıra Yakın Silah Skripti Var 2Kişi Çatışalım Dedik Consol Coşuyor Plugin Kullan Sakın Skripte Bulaşma.
O Konuda Haklı Olabilirsin Ama X Oyuncunun Ateş Ettigi Sesi Y Oyuncusu Nasıl Duyacak?execute console command yapmazsan coşmaz.
SkQuery'in sanırım ses oynatma özelliği vardı. Bir alanda oynatabilirsin sesi.O Konuda Haklı Olabilirsin Ama X Oyuncunun Ateş Ettigi Sesi Y Oyuncusu Nasıl Duyacak?
SkQuery'in sanırım ses oynatma özelliği vardı. Bir alanda oynatabilirsin sesi.
player has 1 Magenta Dye:
if {%player%.isinmasure} is set:
stop
if {%player%.silahisinma} is 16:
set {%player%.isinmasure} to "var"
execute console command "aa send %player% &b&lSILAH ASIRI ISINDI BEKLE!"
wait 6 second
set {%player%.silahisinma} to 0
delete {%player%.isinmasure}
stop
cancel event
execute console command "playsound fireworks.blast_far %player%"
shoot snowball at speed 4
remove 1 Magenta Dye from player
if {%player%.silahsure} is not set:
set {%player%.silahsure} to "var"
wait 10 second
delete {%player%.silahsure}
if {%player%.silahsure} is set:
add 1 to {%player%.silahisinma}
Ee?Kod:player has 1 Magenta Dye: if {%player%.isinmasure} is set: stop if {%player%.silahisinma} is 16: set {%player%.isinmasure} to "var" execute console command "aa send %player% &b&lSILAH ASIRI ISINDI BEKLE!" wait 6 second set {%player%.silahisinma} to 0 delete {%player%.isinmasure} stop cancel event execute console command "playsound fireworks.blast_far %player%" shoot snowball at speed 4 remove 1 Magenta Dye from player if {%player%.silahsure} is not set: set {%player%.silahsure} to "var" wait 10 second delete {%player%.silahsure} if {%player%.silahsure} is set: add 1 to {%player%.silahisinma}