Açılacak Olan RPG Server'den Yapım Aşamaları

Sunucu Haritası Sizce Güzel Oluyormu?

• Evet, Gayet İyi.

Kullanılan: 7 50.0%
  • Hayır, Beğenmedim.

Kullanılan: 7 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
R

Reloven

Ziyaretçi
Şunuda Yapın Yada Kaldırın Dediğiniz Şeyler Varsa Lütfen Yorum Kısmında Belirtin :)
Sunucu Yapıldıkça Resimler Eklenecektir.
KUŞBAKIŞI GENEL MAP
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
fotolardan bir şey anladıysam arap olam/Edit resimler tam yüklenmemiş.Evler biraz basit olmuş.Tek tek koymuşsun doldur evlerle daha iyi olur

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Işınlayıcı adam saçma. Map çok düz. Map kuş bakışı çok saçma ve kötü.

R

Reloven

Ziyaretçi
Güzele benziyor metin2 çakması gibi olmuş :D
Adam Çözmüş, Adam Bilir Kişi! Evet Mapleri Yaparken Açıyoruz Ve Oyuna Geçiriyoruz RPG İçin En İyi Map Bence.[DOUBLEPOST=1422793366,1422793278][/DOUBLEPOST]
Işınlayıcı adam saçma. Map çok düz. Map kuş bakışı çok saçma ve kötü.
Sunucuda Bu Şekilde 4 5 Adet Map Bulunuyor Işınlayıcıya Saçma Diyemezsiniz. Ayrıca Map Çok Düz Diyorsunuz Bunun Sebebi Köy Mapi Olmasıdır İlk Yaptıgımızda Çok Fazla Girinti Çıkıntı Oldugundan Kaynaklı Köyü Kuramadık Ve Düzlemek Zorunda Kaldık Ama Diger "Örümcek Vadisi" Gibi Mapimiz Gayet Doğaldır.

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanki 8. Resimdeki Bi Siteden Görmüştüm Neyse Kardeşim Biraz Yapıları Düzelt rylecls'nin dedigi gibi şehir gibi kalabalık göster ortamı eski çağa birazdaha uyumlu yap ve düz map gibi duruyor biraz dağ felan ekle

R

Reloven

Ziyaretçi
Sanki 8. Resimdeki Bi Siteden Görmüştüm Neyse Kardeşim Biraz Yapıları Düzelt rylecls'nin dedigi gibi şehir gibi kalabalık göster ortamı eski çağa birazdaha uyumlu yap ve düz map gibi duruyor biraz dağ felan ekle
Mapin Düz Olmasını Yukarıda Anlattım Sadece Köy İçin Geçerlidir Bu Ayrıca Map Sadece 2Saatlik Bir Çalışmanın Sonucunda Oldu Daha Hiçbirşey Yok Sayılır Elbet Bitince Gayet İyi Görünecektir.[DOUBLEPOST=1422793613,1422793579][/DOUBLEPOST]
İşini çok kolaylaştıracak bir plugin yazıyorum,bittikten sonra buraya paylaşırım.
Hangi Konuda Olucak Plugin Acaba? Beklemedeyiz.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
etiketliyeydin bari :D[DOUBLEPOST=1422793954,1422793885][/DOUBLEPOST]neyse 2. resimde for

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mekanı düzleştirmeden çalış. Ufak tümsekleri ve dağları kullan rpg mekanı yaparken.Mekanın düz olmaması ile birlikte yerleştiriceğin bolca yapıt,yapıtın bulunduğu ortama göre renk ve maddesi olarak uyumlu olması gibi önemli şeylere dikkat et. ayrıca sanırım fazla vakit kaybetmissin. 2 saatte icraata geçirebiliceğin çok daha fazla şey olmalı,hele ki rpg ye uygun bir map yapabilesin.Eğer ki 'yok yapamıyorum' diyorsan ekibini genişlet,

edit : 2 saatte o düz mekandaki yolları ve desenleri belirlemişsin sanırım.O işi en sona bırak. çünkü önce yolları belirlersen, yollara göre evler yapmak zorunda kalırsın. Ve bu mekan-yapıt arasındaki uyumu yakalamanı engeller,ki zaten düz dünyada çalıştığın için bu çok zor. çok işin var çoook :/

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
onları ekliycez hepsini yaptıktan sonra wp ye aktarıp yapıcam ben, görüşlerin için saol

R

Reloven

Ziyaretçi
Mekanı düzleştirmeden çalış. Ufak tümsekleri ve dağları kullan rpg mekanı yaparken.Mekanın düz olmaması ile birlikte yerleştiriceğin bolca yapıt,yapıtın bulunduğu ortama göre renk ve maddesi olarak uyumlu olması gibi önemli şeylere dikkat et. ayrıca sanırım fazla vakit kaybetmissin. 2 saatte icraata geçirebiliceğin çok daha fazla şey olmalı,hele ki rpg ye uygun bir map yapabilesin.Eğer ki 'yok yapamıyorum' diyorsan ekibini genişlet,

edit : 2 saatte o düz mekandaki yolları ve desenleri belirlemişsin sanırım.O işi en sona bırak. çünkü önce yolları belirlersen, yollara göre evler yapmak zorunda kalırsın. Ve bu mekan-yapıt arasındaki uyumu yakalamanı engeller,ki zaten düz dünyada çalıştığın için bu çok zor. çok işin var çoook :/
Yapıları Daha Önceden Flatmap'te Hazırlayıp Scheme Ekledigim İçin Pek Sıkıntı Olmuyor Neyin Nereye Gelecegini Biliyorum Ayrıca 2 Kişi Yapıyoruz Bu Serveri Ekibimiz Yok Yani Ondan Uzun Sürüyor.