H
hsndmrts_
Ziyaretçi
onu ben seçtimOkçu öğretmeni sasuke mi O_o
onu ben seçtimOkçu öğretmeni sasuke mi O_o
Bir RPG sunucusu diyorsun. Işınlayıcı adam diye isim koyuyorsun. Acaba nasıl bir saçmalık farkında mısın ? Benim bildiğim Role Play Gaming anlamına gelen genellikle gerçek hayata dayalı bir olay. Gerçek hayatta ışınlayıcı adam isminde bir şoför, pilot görmedim.Adam Çözmüş, Adam Bilir Kişi! Evet Mapleri Yaparken Açıyoruz Ve Oyuna Geçiriyoruz RPG İçin En İyi Map Bence.[DOUBLEPOST=1422793366,1422793278][/DOUBLEPOST]
Sunucuda Bu Şekilde 4 5 Adet Map Bulunuyor Işınlayıcıya Saçma Diyemezsiniz. Ayrıca Map Çok Düz Diyorsunuz Bunun Sebebi Köy Mapi Olmasıdır İlk Yaptıgımızda Çok Fazla Girinti Çıkıntı Oldugundan Kaynaklı Köyü Kuramadık Ve Düzlemek Zorunda Kaldık Ama Diger "Örümcek Vadisi" Gibi Mapimiz Gayet Doğaldır.
bence mmorpg tarzı yapıcak whitelist siz hani yokmu sadece level kasabildiğin serverlar texture packle düzeltiyorlar itemleri felan onlardan benceBir RPG sunucusu diyorsun. Işınlayıcı adam diye isim koyuyorsun. Acaba nasıl bir saçmalık farkında mısın ? Benim bildiğim Role Play Gaming anlamına gelen genellikle gerçek hayata dayalı bir olay. Gerçek hayatta ışınlayıcı adam isminde bir şoför, pilot görmedim.
Kim Sayıyormus Yahubunlar türk düşünemezlersunucuda türklere sayıyor valla
![]()
Bir takıma girdim 3-4 saat kasıldık.bunlar türk düşünemezlersunucuda türklere sayıyor valla
![]()
şşşttt çaktırmaKim Sayıyormus Yahu![]()
Buyur Kendin Yap Veriyimmi IP Adresi?Elestiriyi kabullenmek istemiyorrsun. Ne söyledilerse sacma diyemessin mapimiz gayet güzel vs vs diyorsun. Girinti cikintiya nasıl ev olmaz olur. Köy kurulur. Çoğu şey yapılir. Alan büyük ihtimalle program ile yapılmış yapılar çok kötü. Isınlayıcı adam nedir yaratıcı bi isim bulamadiniz mi? Bana göre berbat
Ne Mineliyummus YaÜstüne para ver yinede senin gibi birine yapmam.Ha yapamiyorsan diyorsan Mineliyum a girenler mapi bilir arazi nasıl bir bak.Düzeltmeli hali. Mineliyum yaz çıkar. Senin gibi sunucusuna toz kondurmayan birinin iyi bir sunucu oluşturup yoneticegine inanmıyorum. .[DOUBLEPOST=1422835585,1422835386][/DOUBLEPOST]https://forum.gamer.com.tr/konu/justicewhip-lobby-pmc-anasayfasinda.235711/#post-1314796
Senin Bence Okudugunu Anlayamama Sorunun Var. Ben Buildden Pek Anlamam Yorumlardada Belirttim Bir Ekibim Yok Tek Başıma Yaptıgım Sunucu Hem Plugin Hem Map Nasıl Yetişebilirim? Açacagım Sunucu Zaten Haldur Huldur Şehirde Geçmicek 10 Lvlden Sonra Şehire Bile Bakılmıcak Hatta.Konuyu değiştirme.At bekliyorum.İki üç tane çıkar belki emin değilim. Mineliyum hakkında söylediğim çoğu yorum dalga amaçlı. Diğerleri beni etiketliyorrlar. Ben sunucuyu burada övmuyorum.Sana diyorum ki oradaki mapa bak örnek al bahane uydurma. Toz kondurmayan ben değilim. Sana karşıda şunu söyleyeyim ben kendim girmedim ama Craftolijiden sonra forumda en iyi survival sunucu benimkisi olduğunu iddia ediyorum. Oradaki ortam çoğu sunucuda yok. Sana diyorum sadece bunu gelip kafanda farklı yorum koyup atma. Acicaksan bir konu eleştiriyi kabullenmek zorundaasin.Yapamıyorruz demek yerine mapimiz gayet güzel demek arasında fark var unutma
He edit olarak sizin boş dünyada yaptığınız işler kolaya kacmaktir. Gerci sizin o girintili cıkıntili mapta deneme yaptiginiza inanmıyorum orası ayrı konu
Burada Fikir Düşünmüyorum Örnek Veriyorum Nasıl Bir Kişiligin Olduguda Belli Zaten Aldıgın Uyarı Attıgın Postlar Vb. Araştırma İçerisindeyim Seni Yarın Kendi Hakkında Konu Görebilirsin AyrıcaBende daha ne fikirler var... Bunu duymamis olayımIsınlayıcı yerine örnek olarak şöför,murat yazman fikirlerini az çok belli ediyor bana göre. Şimdi der okuduğunu anlamiyor diye. Gayet iyi anlıyorum yorma kendini
![]()