ExtendedFox
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Kimseye kalmazsa ne olacak bu forumun hali?Benim yorumumu eleştirmek sana kalmamış
Kimseye kalmazsa ne olacak bu forumun hali?
Kendi görüşünü herkesin görüşüymüş gibi göstermesine sinir oldum, yanlış olduğu için değiştirmesi gerektiğini düşünüyordum ancak sinirle çıkışana kadar.neden bu kadar büyütüyosun ki
Kendi görüşünü herkesin görüşüymüş gibi göstermesine sinir oldum, yanlış olduğu için değiştirmesi gerektiğini düşünüyordum ancak sinirle çıkışana kadar.
Ama çoğu kişi mod yükleme zahmetine girmek istemezBunları kendinde yapabilirsin biraz araıştır[DOUBLEPOST=1422747640,1422747565][/DOUBLEPOST]Bence hiçbir eksiği yok daha doğrusu mod gibi eklentiler ile hepsi yapılabiliyor orjinal hali çok iyi şuanda yoksa saçma sapan şeyler ekleyip oyunun dengesini bozarlar.
Yavaş kardeşim minecraft 1.8 le cilalı taş devrine yeni geçti D: Cilalı andezit cilalı diorit1- Uçak
2- Araba
3- Uçan Araba
4- Uzay
5- Roket
6- Hareket ettirilebilen cisimler
7- Eşyaların kodlarını düzenleyebilmek. - Tam erişim.
Eşyaların derken tüm herşeyin demek istemiştim yanlış anlaşılma olmasın.
Nasıl iğrençleşebilir ya yeni güncellemeler her zaman iyi ne hatasını gördün doğallıktanmı çıktı?hiçbir şey eklemesinler zaten iğrençleştirdiler oyunu
Sen zaten eklisin ?Ben ekleneyim .s
Yavaş kardeşim minecraft 1.8 le cilalı taş devrine yeni geçti D: Cilalı andezit cilalı diorit[DOUBLEPOST=1422904657,1422904538][/DOUBLEPOST]
Nasıl iğrençleşebilir ya yeni güncellemeler her zaman iyi ne hatasını gördün doğallıktanmı çıktı?
Evet endermite falan hoşuma gitmedi
Hangi versiyonda eklendim?Sen zaten eklisin ?