- En iyi cevaplar
- 1
öyle değil ya ifade edemedim hani gerçekçi görüntü diyorumZaten 3 D Allahım Nelerle Uğraşıyoruz![]()
öyle değil ya ifade edemedim hani gerçekçi görüntü diyorumZaten 3 D Allahım Nelerle Uğraşıyoruz![]()
Küp Değil Gerçek Ölçüler Demek İstiyorsun sanırımöyle değil ya ifade edemedim hani gerçekçi görüntü diyorum![]()
ayır mesala şunun gibi:Küp Değil Gerçek Ölçüler Demek İstiyorsun sanırım
benim demek istediğimde buh
ayır mesala şunun gibi:
Dur Lan Beynim Yancak Çok Üstüme geliyonuza
ama bunlar hala küp![]()
Bunlar minecraftı gta sandılar galiba. [emoji2]Dur Lan Beynim Yancak Çok Üstüme geliyonuz
[DOUBLEPOST=1422982176,1422981993][/DOUBLEPOST]Her ne olduysa optifine ile girdigimde hata veriyor :/
yani?[DOUBLEPOST=1422983157][/DOUBLEPOST]Birde crash vermeden önce dünyada beyaz boşluklar gidip geliyorBirazcık okuyun şunları![]()
Yeni launcheri indirip denemedim yeni launcheri dneeyen arkadaş çıktı demişti .-.Launcherde java ile çalışıyor hala, görev yöneticisinden launcher çalışırken ne yazdığına bak istersen![]()
Banada anlatsana optifine ilegirince crash veriyor .sSorunu çözdüm konu kapanabilir![]()
Optifine ile girince bendede crash verioBanada anlatsana optifine ilegirince crash veriyor .s
Optifine ile girince bendede crash verio
son çıkartılan sürümü hatalı optifiine sanırsam.
H5 yani hatalı olan.
h4 ultra kullanHangisini Kullanayım sence ?