SaintJermen
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Tekrar selamlar ve öncelikle daha önceden de böyle bir konu açmış olduğum ve bazı arkadaşların mod paketlerini yapamamış olduğumdan dolayı özür dilerim. Açtığım ilk konuda bazı arkadaşlar isteklerde bulunmuştu fakat bazı can sıkıcı sebeplerden dolayı arkadaşların mod paketlerini yapamamıştım.
Bu konuyu açmamın sebeplerinden ilki boş durmamak olup hem kendime yapacak bir şey buluyorum hemde diğer mod seven arkadaşlarımıza yardımcı oluyorum. Gerçi tek ben değilim ya, hadi neyse !
Öncelikle mod paketi isteyen arkadaşlarımızın aşağıdaki bilgileri doldurup konunun altına yorum atmalıdırlar. Aksi taktirde mod paketlerini yapamayacağım.
Ek olarak ; Mod paketi isteyen arkadaşlar mümkünse bilgisayarının sistem özelliklerinin ekran görüntüsünü alarak aşağıdaki bilgilerle konu altından iletsinler. Düşük sistemde oynayan arkadaşlarımızı zor durumda bırakmayalım. Ve şunu da belirtmeliyim ki yaptığım tüm mod paketlerinde her daim Forge ve Optifine bulunacaktır.
Bu konuyu açmamın sebeplerinden ilki boş durmamak olup hem kendime yapacak bir şey buluyorum hemde diğer mod seven arkadaşlarımıza yardımcı oluyorum. Gerçi tek ben değilim ya, hadi neyse !
Öncelikle mod paketi isteyen arkadaşlarımızın aşağıdaki bilgileri doldurup konunun altına yorum atmalıdırlar. Aksi taktirde mod paketlerini yapamayacağım.
Ek olarak ; Mod paketi isteyen arkadaşlar mümkünse bilgisayarının sistem özelliklerinin ekran görüntüsünü alarak aşağıdaki bilgilerle konu altından iletsinler. Düşük sistemde oynayan arkadaşlarımızı zor durumda bırakmayalım. Ve şunu da belirtmeliyim ki yaptığım tüm mod paketlerinde her daim Forge ve Optifine bulunacaktır.
Mod Paketleriniz En Az 30 İş Günü İçersinde Teslim Edilecektir. 30 Gün İçerisinde Teslim Edilmezse Bana Özel Mesajdan Veyahut Profilden Bildirmeniz Önemle Rica Olunur.
*Nasıl Bir Paket İstiyorsunuz ? : [En az 3 satırla açıklayın]
*Oynadığınız Sürüm : [Yapacağım mod paketlerindeki modlar çakışma yapabileceği gibi sizin oynadığınız sürümle mod paketinin sürümleri de çakışabilir]
*Bilgisayarınızın Sistem Özellikleri :
*Paketinizde Kaç Adet Mod Olsun :
*Diğer Bilgiler :
*
Son düzenleme: