Her İhtiyaca Göre Mod Paketleri

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tekrar selamlar ve öncelikle daha önceden de böyle bir konu açmış olduğum ve bazı arkadaşların mod paketlerini yapamamış olduğumdan dolayı özür dilerim. Açtığım ilk konuda bazı arkadaşlar isteklerde bulunmuştu fakat bazı can sıkıcı sebeplerden dolayı arkadaşların mod paketlerini yapamamıştım.

Bu konuyu açmamın sebeplerinden ilki boş durmamak olup hem kendime yapacak bir şey buluyorum hemde diğer mod seven arkadaşlarımıza yardımcı oluyorum. Gerçi tek ben değilim ya, hadi neyse !

Öncelikle mod paketi isteyen arkadaşlarımızın aşağıdaki bilgileri doldurup konunun altına yorum atmalıdırlar. Aksi taktirde mod paketlerini yapamayacağım.
Ek olarak ; Mod paketi isteyen arkadaşlar mümkünse bilgisayarının sistem özelliklerinin ekran görüntüsünü alarak aşağıdaki bilgilerle konu altından iletsinler. Düşük sistemde oynayan arkadaşlarımızı zor durumda bırakmayalım. Ve şunu da belirtmeliyim ki yaptığım tüm mod paketlerinde her daim Forge ve Optifine bulunacaktır.

Mod Paketleriniz En Az 30 İş Günü İçersinde Teslim Edilecektir. 30 Gün İçerisinde Teslim Edilmezse Bana Özel Mesajdan Veyahut Profilden Bildirmeniz Önemle Rica Olunur.

*Nasıl Bir Paket İstiyorsunuz ? : [En az 3 satırla açıklayın]
*Oynadığınız Sürüm : [Yapacağım mod paketlerindeki modlar çakışma yapabileceği gibi sizin oynadığınız sürümle mod paketinin sürümleri de çakışabilir]
*Bilgisayarınızın Sistem Özellikleri :
*Paketinizde Kaç Adet Mod Olsun :
*Diğer Bilgiler :
*

Son düzenleme:

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben başlıyorum
*Nasıl Bir Paket İstiyorsunuz ? : ana karakteri yani player i özelleştirme modu istiyorum ancak mo bends modu ile çakışmaması gerek belki başka bir animasyon olabilir.mesela kıyafet modu ancak kıyafet seçenekleri epey fazla olsun örneğin takım elbiseden tut tişört e kadar herşeyin kıyafeti olsun
*Oynadığınız Sürüm : 1.7.10
*Bilgisayarınızın Sistem Özellikleri :8gb ram 32bit intelcore i7 3.40ghz
*Paketinizde Kaç Adet Mod Olsun : fark etmez sen en iyisini bilirsin :)
*Diğer Bilgiler :
*

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
*Nasıl Bir Paket İstiyorsunuz ? : terrafirma craft benzeri gerçekçi.
*Oynadığınız Sürüm : 1.7.2
*Bilgisayarınızın Sistem Özellikleri :berbat
*Paketinizde Kaç Adet Mod Olsun :30
*Diğer Bilgiler : -

K

Klood07

Ziyaretçi
*Nasıl Bir Paket İstiyorsunuz ? : Gerçekçi ve survival için ideal olan bir mod paketi tercihimdir. Hem survivalı zorlaştıracak hem de biraz kolaylaştıracak bir mod paketi olması iyi olur. Özellikle sistemim gerçekten kötü olduğu için sistemi yormayacak ve aşırı yüksek grafik içermeyen modlar olması da iyi olur.
*Bilgisayarınızın Sistem Özellikleri : Intel Duo 2 Cpu P8600 2.4 GHz, Intel GTX 4500, Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family
*Paketinizde Kaç Adet Mod Olsun : Fark etmez sana kalmış
*

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
*Nasıl Bir Paket İstiyorsunuz ? : Gerçekçi ve survival için ideal olan bir mod paketi tercihimdir. Hem survivalı zorlaştıracak hem de biraz kolaylaştıracak bir mod paketi olması iyi olur. Özellikle sistemim gerçekten kötü olduğu için sistemi yormayacak ve aşırı yüksek grafik içermeyen modlar olması da iyi olur.
*Bilgisayarınızın Sistem Özellikleri : Intel Duo 2 Cpu P8600 2.4 GHz, Intel GTX 4500, Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family
*Paketinizde Kaç Adet Mod Olsun : Fark etmez sana kalmış
*
Survivalı hem zorlaştıracak hemde kolaylaştıracak kısmını anlamadım :(

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
*nasıl bir paket istiyorum
Oyunda takkeli zombiler filan olsun. Domuz eti yiyince üstümüze yıldırım düşsün köpeklere kemik verince belirli zamanlarda özel bir yerde koyun kesince(kurban) sevap kazanalım. Durduk yere hayvan öldürünce ve namaz kılmadığımızda vb... Günah kazanalım. Duruma göre öldükten sonra ya nether de yada aether moddaki dünyaya gidelim. Kısaca minecraft müslüman edition.
*oynadığım sürüm 1.7.9
*pc özellikleri
İntel pentium D 3 ghz 2.5 gb ram 2.5 gb swap alanı(ram gibi bisi) radeon hd6570 e. Kartı
*kaç mod olsun
Sana kalmış

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
*nasıl bir paket istiyorum
Oyunda takkeli zombiler filan olsun. Domuz eti yiyince üstümüze yıldırım düşsün köpeklere kemik verince belirli zamanlarda özel bir yerde koyun kesince(kurban) sevap kazanalım. Durduk yere hayvan öldürünce ve namaz kılmadığımızda vb... Günah kazanalım. Duruma göre öldükten sonra ya nether de yada aether moddaki dünyaya gidelim. Kısaca minecraft müslüman edition.
*oynadığım sürüm 1.7.9
*pc özellikleri
İntel pentium D 3 ghz 2.5 gb ram 2.5 gb swap alanı(ram gibi bisi) radeon hd6570 e. Kartı
*kaç mod olsun
Sana kalmış
Malesef bu mod paketini yapamam. Bahsettiğin modlar hiçbir yerde yok :( Sadece @Schaffer79 'un domuz eti yiyince çarpan bir skripti var o kadar :(

06ozcn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
*Nasıl Bir Paket İstiyorsunuz ? : [Survival ; zamanın çoğu madende geçen , özelikle makinayla işimiz olmayan , 5'den fazla evren ( evrenden kastım nether , end , world ) , vanilladaki gibi 1 haftada bitmeyen , keşif edilcek çok yer olan ( çok köy , kale , kule tarzı yer ) , bol bol düşman,dost olan , bol itemli ve asla sıkmayan bi mod paketi]
*Oynadığınız Sürüm : [farketmez ama 1.6.2'dende aşağı olmasın]
*Bilgisayarınızın Sistem Özellikleri :2G RAM 1G Ekran
*Paketinizde Kaç Adet Mod Olsun :50+,80-
*Diğer Bilgiler :Yaparsan çok sevinirim kardeşim

Son düzenleme: