- En iyi cevaplar
- 0
Ispartalı mısın?*This is Isparta*
Ispartalı mısın?*This is Isparta*
KoptumÇok derinden etkiliyor![]()
![]()
![]()
Yalnız neden dalga geçiyorsunuz anlamadım, Ajdar gerçekten Türkiye'nin kaliteli POP'cularındandır . Her ne kadar komik bir klip olsa da müzik cidden on numara pek dalga geçilecek bir tarafı yok.burayı terk et gözüm görmesin seni xD
Yep GuyIspartalı mısın?
haklısın bizde aynı görüşteyiz zatenYalnız neden dalga geçiyorsunuz anlamadım, Ajdar gerçekten Türkiye'nin kaliteli POP'cularındandır . Her ne kadar komik bir klip olsa da müzik cidden on numara pek dalga geçilecek bir tarafı yok.
mesele müzik değil. ajdarın tavırları. bir kadına geber dediği bir videosu varYalnız neden dalga geçiyorsunuz anlamadım, Ajdar gerçekten Türkiye'nin kaliteli POP'cularındandır . Her ne kadar komik bir klip olsa da müzik cidden on numara pek dalga geçilecek bir tarafı yok.
Aslında öyle bir insan değil, diğer insanlara karşı çekici davranmaya çalışıyor yoksa gayetinde ciddi bir ağabeyimizdir.mesele müzik değil. ajdarın tavırları. bir kadına geber dediği bir videosu var![]()
öyleyse yerli mj olabilir. sadece o olayını sevmedim onun.Aslında öyle bir insan değil, diğer insanlara karşı çekici davranmaya çalışıyor yoksa gayetinde ciddi bir ağabeyimizdir.