Zombi Oyunlarının Yeni Kralı:Dying Light

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Oyunu kaldırmıyor diye indirmiyordumda bakınca kaldırıyormuş indiricem oyunu :D

Konu güzel ve bir şey söyliyim harran banada hayali şehir olarak yapılmış geldi bizim Türkiye'deki şehrin adını kullanıyorla ama tamamen aynısı değil

mertmino

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Konu güzel ve bir şey söyliyim harran banada hayali şehir olarak yapılmış geldi bizim Türkiye'deki şehrin adını kullanıyorla ama tamamen aynısı değil
Bende İnceledim Araştırdım Tam Aynısı Değil Ama Bende Hala Kesin Bir bilgi yok Bazıları Sanlıurfa Bazıları İse Hayali Şehir Diyor Şunun Kesin Yapımcı Tarafından Açıklanmıs Bi Yorumu Yokmu Ya :( Kesin Bilgi Bulursan Banada İletirmisin?[DOUBLEPOST=1423083053,1423082927][/DOUBLEPOST]

Benim Gereksinimlerimde Minimumdan 1 Adım Önde Onlar Harici Tam Oturuyor Ama Oyunda 0 Kasma Var.Gayet İyi Oynayabiliyorum Minimum Ayarlarda Olmama Rağmen.

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
BU arada oyunun yapımcıları Dead İsland oyunu yapan yapımcılarla aynı o yüzden iki oyunda çok benziyor birbirine ama dying light'ın çok farklı yönleri var

mertmino

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BU arada oyunun yapımcıları Dead İsland oyunu yapan yapımcılarla aynı o yüzden iki oyunda çok benziyor birbirine ama dying light'ın çok farklı yönleri var
Konudada bahsettiğim gibi ortak yanları var.Ama Dying Light ın dediğin gibi farklı yönleri var (En sevdiğim hani su zombiye vurduğunda kırılan kemiği gozukuyor ya bazen o super :D )[DOUBLEPOST=1423128278,1423084804][/DOUBLEPOST]Harbiden O nebiçim Kapak :D
OyunDelisi'nde Gördüm Bunu Ama Kapak Fotoğrafı Korku Oyunu Gibi Geldi İzlemedim :p