Sistemim ve görüşleriniz

Sistemime Puan vericek olsan bu kaç olurdu ?

• 10 puan : süper sistemmiş

Kullanılan: 0 0.0%
  • 9 puan : O oyunları rahatça oynaman lazım çünkü sistemin iyi

Kullanılan: 2 11.8%
  • 8 puan : sadece iyi. fazlası yok.

• 7 puan : Benimkinden iyi değil ama idare eder :/

• 6 puan : Bazı parçalar sistemine göre geri kalmış.

• 5 Puan : Değiştirmen gereken şeyler var.

Kullanılan: 7 41.2%
  • 4 puan : İsmini verdiğin oyunları oynadığına inanamıyorum.

• 3 puan : Bilgisayar değil çöp seninki .

Kullanılan: 3 17.6%
  • 2 puan : Çalışıyor mu kesin ?

• 1 puan : Mario açar mı ?

Kullanılan: 5 29.4%

• Kullanılan toplam oy
    17

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
APU işlemci ve harici ekran kartı? Yeni oyunlarda zorluk çekersin o ekran kartıyla. Para biriktirmeye başla Can.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sistemi muhtemelen leptop. Amd apulu sisteme nvidia yerine amd ekran kartı takılsaydı dual graphics ile performansını çok arttırabilirdik. Performansını bilgisayarını güncelleyerek virüsleri silerek kayıt defterini düzenliyerek defrag yaparak ccleaner ile gereksiz dosyaları temizleyerek virüsleri silerek ve en önemlisi ekran kartı sürücüsünü güncelle. Bunları yapınca oyun dışında bilgisayarının performansıda büyük ölçüde artacaktır. Overclock da var ama yapmanı önermem.
Sistem leptop değil bütün gün sizlerle olduğum bir masaüstü :).
APU işlemci ve harici ekran kartı? Yeni oyunlarda zorluk çekersin o ekran kartıyla. Para biriktirmeye başla Can.
Zamanında 'State of Decay' oyununu oynamak için babamdan rica ettiydim o zaman ekran kartını aldı.yeni yeni tanışıyordum sistemlerle. bilseydim cebini yakardım babamın :) teşekkürler

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Öncelikle apu bir işlemci yani çok bir şey beklememen gerek. Kasan oyunlara gelince ram frekansın muhtemelen 1600 MHz ve bu ramler Apularda bir işe yaramıyor. O yüzden ramlerini 1866 yada 2133 MHz yapmaya bak 10-15 FPS kadar fark yaratabiliyor. FM2 ve FM2+ Soket ise 7850K düşük güç tüketimi istiyorsan 7800 modellerini alabilirsin. Bununla yetinmemek istiyorsan 1 adetde R7 250 alırsan Dual Graphic olarak oynayabilirsinki buda çok fark yaratır. Benim düşüncem şuanki sistem ofis sistemi tarzı oyun oynanmaz.

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sistem leptop değil bütün gün sizlerle olduğum bir masaüstü :).

Zamanında 'State of Decay' oyununu oynamak için babamdan rica ettiydim o zaman ekran kartını aldı.yeni yeni tanışıyordum sistemlerle. bilseydim cebini yakardım babamın :) teşekkürler
Pardon. Gt 630m diye okumuşum. Nvidia yerine amd ekran kartı alsydın dual graphics yapabilirdik. Buda crossfireX gibi bir şey. İki gpu aynı anda çalışırdı. Veya apu yerine amd fanboyuysan fx serisi bir işlemci intel fanboyuysan gt 630 ve 3 gb ram için i5 in düşük bir modeli veya i3 alabilirsin.core 2 quad olurmu bilmiyorum. Bunu daha iyi bilenlere sormakta fayda var.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Şeklinde bir işlemci buldum. sizce nedir fiyatı durumu. sistemimi kurtarırmı ? gerçekten cevaplarsanız çok sevinrim :) telekkürler.

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0