Sistem leptop değil bütün gün sizlerle olduğum bir masaüstüSistemi muhtemelen leptop. Amd apulu sisteme nvidia yerine amd ekran kartı takılsaydı dual graphics ile performansını çok arttırabilirdik. Performansını bilgisayarını güncelleyerek virüsleri silerek kayıt defterini düzenliyerek defrag yaparak ccleaner ile gereksiz dosyaları temizleyerek virüsleri silerek ve en önemlisi ekran kartı sürücüsünü güncelle. Bunları yapınca oyun dışında bilgisayarının performansıda büyük ölçüde artacaktır. Overclock da var ama yapmanı önermem.
Zamanında 'State of Decay' oyununu oynamak için babamdan rica ettiydim o zaman ekran kartını aldı.yeni yeni tanışıyordum sistemlerle. bilseydim cebini yakardım babamınAPU işlemci ve harici ekran kartı? Yeni oyunlarda zorluk çekersin o ekran kartıyla. Para biriktirmeye başla Can.
Pardon. Gt 630m diye okumuşum. Nvidia yerine amd ekran kartı alsydın dual graphics yapabilirdik. Buda crossfireX gibi bir şey. İki gpu aynı anda çalışırdı. Veya apu yerine amd fanboyuysan fx serisi bir işlemci intel fanboyuysan gt 630 ve 3 gb ram için i5 in düşük bir modeli veya i3 alabilirsin.core 2 quad olurmu bilmiyorum. Bunu daha iyi bilenlere sormakta fayda var.Sistem leptop değil bütün gün sizlerle olduğum bir masaüstü.
Zamanında 'State of Decay' oyununu oynamak için babamdan rica ettiydim o zaman ekran kartını aldı.yeni yeni tanışıyordum sistemlerle. bilseydim cebini yakardım babamınteşekkürler
HD 6570 ? DUAL GRAPHICS ? Bu da neüy!? MEN Bu da neüy!? ?Gt 630'u sat.Hd 6570 alıp dual graphics yap.
Bu konulardan anlamadığın belliHD 6570 ? DUAL GRAPHICS ? Bu da neüy!? MEN Bu da neüy!? ?
Anakartıda değişmen gerekicek.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Şeklinde bir işlemci buldum. sizce nedir fiyatı durumu. sistemimi kurtarırmı ? gerçekten cevaplarsanız çok sevinrimtelekkürler.
Nope. Bu ikili Dual Graphic değil Crossfire olur. Arada yapı ve yılların farkı var. Bilmiyorsan diye söylüyorum.Bu konulardan anlamadığın belli[DOUBLEPOST=1423083243,1423083209][/DOUBLEPOST]
Anakartıda değişmen gerekicek.
Hocam belli işte anlamadığınız.O crossfira değil dual graphics oluyor.Ve uyumlu.Nope. Bu ikili Dual Graphic değil Crossfire olur. Arada yapı ve yılların farkı var. Bilmiyorsan diye söylüyorum.
Bana uygun birkaç ürün bulabilirsen çok sevinirim.Bu konulardan anlamadığın belli[DOUBLEPOST=1423083243,1423083209][/DOUBLEPOST]
Anakartıda değişmen gerekicek.
Bütçe plzBana uygun birkaç ürün bulabilirsen çok sevinirim.
Gerçekten baya bilgili duruyorsunkonumda güncel kalırsan sevinirim.
Benim bildiğim 6670 Ve 7750 ile Dual Graphic olabiliyor. Diğerleri yapısı ile Crossfire çekiyor. Yanlışım varsa öğrenmiş oldum bi taraftan :/ NpHocam belli işte anlamadığınız.O crossfira değil dual graphics oluyor.Ve uyumlu.
Apu+Harici Gpu=Dual GraphicsBenim bildiğim 6670 Ve 7750 ile Dual Graphic olabiliyor. Diğerleri yapısı ile Crossfire çekiyor. Yanlışım varsa öğrenmiş oldum bi taraftan :/ Np