Sistemim ve görüşleriniz

Sistemime Puan vericek olsan bu kaç olurdu ?

• 10 puan : süper sistemmiş

Kullanılan: 0 0.0%
  • 9 puan : O oyunları rahatça oynaman lazım çünkü sistemin iyi

Kullanılan: 2 11.8%
  • 8 puan : sadece iyi. fazlası yok.

• 7 puan : Benimkinden iyi değil ama idare eder :/

• 6 puan : Bazı parçalar sistemine göre geri kalmış.

• 5 Puan : Değiştirmen gereken şeyler var.

Kullanılan: 7 41.2%
  • 4 puan : İsmini verdiğin oyunları oynadığına inanamıyorum.

• 3 puan : Bilgisayar değil çöp seninki .

Kullanılan: 3 17.6%
  • 2 puan : Çalışıyor mu kesin ?

• 1 puan : Mario açar mı ?

Kullanılan: 5 29.4%

• Kullanılan toplam oy
    17

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Şimdilik" gt 630 u satıp yerine amd ekran kartı alıp dual graphics yaparsan apudaki gpu ile birlikte performans artışı yapabilirsin. Böylelikle kasan oyunlarda kasmaz. Hangi ekran kartı almalıyım dersen o ekran kartını 150 ye satsan 400 de bütçen var 550 tl ye r9 270x alabilirsin. Dual graphics yaptığında daha da güçlenir ve kasan oyunlar kasmaz ve daha yüksek ayarda oynayabilirsin. Low ise mediuma alırsın. High de olur belki. Ama api daki cpu darboğaz yaparmı bilmiyorum.

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Şimdilik" gt 630 u satıp yerine amd ekran kartı alıp dual graphics yaparsan apudaki gpu ile birlikte performans artışı yapabilirsin. Böylelikle kasan oyunlarda kasmaz. Hangi ekran kartı almalıyım dersen o ekran kartını 150 ye satsan 400 de bütçen var 550 tl ye r9 270x alabilirsin. Dual graphics yaptığında daha da güçlenir ve kasan oyunlar kasmaz ve daha yüksek ayarda oynayabilirsin. Low ise mediuma alırsın. High de olur belki. Ama api daki cpu darboğaz yaparmı bilmiyorum.
Hocam allasen a6 5400k ile r9 270x i nasıl dual graphics yapıcak? O kartı alsa bile darboğaz olur ve güç kaynağı alması gerekir.

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam allasen a6 5400k ile r9 270x i nasıl dual graphics yapıcak? O kartı alsa bile darboğaz olur ve güç kaynağı alması gerekir.
Hocam darboğaz yaparmı emin değilim. Hd serisinden bir kart bakarız ozaman. Hd7850 iyi bir kart. Burak abi de aynı kartı kullanıyor ve kasmıyor. Dual graphics ile çok fazla bilgim yok. Apu daki gpu ile ekran kartındaki gpu nun aynı anda çalışması diye biliyordum. Uyumluluk sorunu oluyormu?

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam darboğaz yaparmı emin değilim. Hd serisinden bir kart bakarız ozaman. Hd7850 iyi bir kart. Burak abi de aynı kartı kullanıyor ve kasmıyor. Dual graphics ile çok fazla bilgim yok. Apu daki gpu ile ekran kartındaki gpu nun aynı anda çalışması diye biliyordum. Uyumluluk sorunu oluyormu?
Biraz araştırdım neyin ne olduğunu, CF diye bir şey varmış. çift ekran kartını aynı anda çalıştırarak performans arttırılıyormuş. Dual Graphics i açıklayabilirmisiniz ?