Akvaryumdaki Esrarengiz Olaylar

RandomMac5

KreeDome
En iyi cevaplar
0
2 saat 30 dakikada küçücük balıklar 4 cm lik bir moliyi yiyemez diye düşünüyorum.
Kardeşim balıkları benden çok seviyor.Cocuk ağladı balığı göremeyince
Hiçbir kalıntı yok kumları bile filreden geçirdim ve su tertemiz kan vs. hiçbir şey yok
Kardeşim balık kanını hiçbir akvayumda göremiyorsun bide motor varsa nerdeyse %0 :D Sana gerçek bir şey söleyim Bir pirana 5 cm di Bir ciklet vardı 30 cm pirana onu kemiğini kadar Yedi :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
2 saat 30 dakikada küçücük balıklar 4 cm lik bir moliyi yiyemez diye düşünüyorum.
Hiçbir kalıntı yok kumları bile filreden geçirdim ve su tertemiz kan vs. hiçbir şey yok
Şimdi balık aslında cindi mi diyeyim ne O öyle balık bir anda esrarengiz bir şekilde kayboluyor ve hiç iz yok :o vay canına biraz beyin fırtınası yapsak iyi olacak gibi.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kardeşim balık kanını hiçbir akvayumda göremiyorsun bide motor varsa nerdeyse %0 :D Sana gerçek bir şey söleyim Bir pirana 5 cm di Bir ciklet vardı 30 cm pirana onu kemiğini kadar Yedi :D
Yedilerse bile azcık insaf ya bari büyüyün protein alında :/
Esrarengizliğin bir sebebide şu: Küçücük yavru balıklarım var o akvaryumda 1 milim kdr onlar bile kaybolmazken 3-4 tan e büyük balık kayboldu :/

RandomMac5

KreeDome
En iyi cevaplar
0
Balıklar acımasızdır yani şöle o ölsün ben ölmeyiyim onun gibi :D[DOUBLEPOST=1423156922,1423156842][/DOUBLEPOST]
Esrarengizliğin bir sebebide şu: Küçücük yavru balıklarım var o akvaryumda 1 milim kdr onlar bile kaybolmazken 3-4 tan e büyük balık kayboldu :/
kardeşim kesin ondandır küçük yavru varsa o akvayumda hiçbir balık olmaması lazım :D ve yavrular için ayrı yem almalısın :)[DOUBLEPOST=1423156955][/DOUBLEPOST]
Zaten tokluk nedir bilmeyen bir varlıktan merhamet ve acıma duygusu beklemek biraz tuhaf olmaz mı? :ha:
örnek verdim :D

• Beğen
Reactions: DIO