EnderForest | Sunucu tipi değişimi [ANKET] (Sunucu hakkında kısmen spoiler içerebilir)

Sizce EnderForest nasıl bir sunucu olmalı?

• Kullanılan toplam oy
    29
L

LifeTaker

Ziyaretçi
Önceki mesajlarında global bir sunucu açmamı kesinlikle kötü ve gereksiz bulduğunu söylemiştin ki şimdi farklı şeyler söylüyorsun. Ikıncisi massive'i önceden *desteklemiş* olduğuna inanmıyorum ki hiç mesaj atıp bile fikir vermedin veya ben hatırlamıyorum. Ne kadar massive'i kötüleyen olduysa bile bir o kadar da destekleyen olmuştur. Maddi imkanlar yetişmedi o yüzden sunucuyu bir ay daha açık tutamadım, eğer yetişseydi emin ol ki reklam da yapardım sunucuyu açık ta tutardım. Müthiş bir egoyla cevap vermişin demişinde bir ona argoda "laf koymak" deriz, ki fikrimce haklıyımda. Emin ol ki bu forumda ne ronin nede senin gibi hiçbir massive düşmanı massive'i ne zorluklar altında açtığımı bilmiyor, ha bir gün canıma tak eder, o gün hepsini yazarım ki inanmak size kalmış.[DOUBLEPOST=1423089073,1423089036][/DOUBLEPOST]
+13 adam gibi nerede gördün bakalım, söyle bende oynayacağım...
Bertan fazla konuşma paypal hesabını da iyi biliriz kardeş.[DOUBLEPOST=1423250511][/DOUBLEPOST]Açtığın her konuda tartışma çıkıyor olum bu ne