çoban_yıldızı16
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
klasik faction,set ver klan kur lapis kaz savaş bıktık usandık artık yaniKardeşim, factionsdan bıktık diyorsun da emin ol EnderForest gibisini pek görmemişindir, farklıyız)
klasik faction,set ver klan kur lapis kaz savaş bıktık usandık artık yaniKardeşim, factionsdan bıktık diyorsun da emin ol EnderForest gibisini pek görmemişindir, farklıyız)
Ahahahah, türk sunucuları dışına bakarsan anlarsın demek istediğimiklasik faction,set ver klan kur lapis kaz savaş bıktık usandık artık yani![]()
Bertan fazla konuşma paypal hesabını da iyi biliriz kardeş.[DOUBLEPOST=1423250511][/DOUBLEPOST]Açtığın her konuda tartışma çıkıyor olum bu neÖnceki mesajlarında global bir sunucu açmamı kesinlikle kötü ve gereksiz bulduğunu söylemiştin ki şimdi farklı şeyler söylüyorsun. Ikıncisi massive'i önceden *desteklemiş* olduğuna inanmıyorum ki hiç mesaj atıp bile fikir vermedin veya ben hatırlamıyorum. Ne kadar massive'i kötüleyen olduysa bile bir o kadar da destekleyen olmuştur. Maddi imkanlar yetişmedi o yüzden sunucuyu bir ay daha açık tutamadım, eğer yetişseydi emin ol ki reklam da yapardım sunucuyu açık ta tutardım. Müthiş bir egoyla cevap vermişin demişinde bir ona argoda "laf koymak" deriz, ki fikrimce haklıyımda. Emin ol ki bu forumda ne ronin nede senin gibi hiçbir massive düşmanı massive'i ne zorluklar altında açtığımı bilmiyor, ha bir gün canıma tak eder, o gün hepsini yazarım ki inanmak size kalmış.[DOUBLEPOST=1423089073,1423089036][/DOUBLEPOST]
+13 adam gibi nerede gördün bakalım, söyle bende oynayacağım...
Paypal hesabım derken? Ve tartışmayı ben açmıyorum, lafı yapıştırmak hoşuma mı gidiyor bilememBertan fazla konuşma paypal hesabını da iyi biliriz kardeş.[DOUBLEPOST=1423250511][/DOUBLEPOST]Açtığın her konuda tartışma çıkıyor olum bu ne
Skype attım bakarsın artıkPaypal hesabım derken? Ve tartışmayı ben açmıyorum, lafı yapıştırmak hoşuma mı gidiyor bilemem![]()
Tamamdır,Skype attım bakarsın artık
Bide VIPlık olması süper olurAhahahah, türk sunucuları dışına bakarsan anlarsın demek istediğimiBizde lapis diye bir saçmalık yok, set almak yok edit tarzı şeyler kesinlikle yok, farklıyız diye boşuna demiyorum, açılınca kendin gelir görürsün zaten
![]()
VIP sunucu mastraflarını karşılamak için elbet olacak fakat bu oyun akışını asla bozmayacak, emin olBide VIPlık olması süper olur![]()