Sistem toplayacağım yardım

DogukanErdic063

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İlk önce şunu söyleyeyim. İyi bir klavye vs. istiyorsan Monitör falan

Monitör : 350 TL lik güzel bir şey koysak.

Klavye mouse vs. : 250 Tutsa

600 TL. Eder 100 TL ye ben sana ne sistemi toplayayım. Günümüzdeki oyunları kaldırmasını istiyorsan en az 1500 TL ben şuanda pc topladım 1786 TL ye İşlemcimi 4.4 GHz yaptım O.C ile şu an 200 TL lik işlemciyle İ5 kadar performans alıyorum

Eğer para biriktirebilirsen sanada toplayayım?

Benim sistem bu

asus z87 pro anakart var o.c yapsammı sizce? (foto eskidir)

MedMaster

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu işe hakim değilsen yapma derim. Büyük bir ihtimalle biosta üretici size orta düzeylerde Bir O.C vermiştir. Ayrıca işlemciniz gayet iyi o.c yapmaya gerek yok. Ve şunu söylemek istiyorum eğer stok soğutucu yani işlemcinin içinden çıkan soğutucu kullanıyorsanız o.c yapmayın çünkü işlemciniz yanar.

DogukanErdic063

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu işe hakim değilsen yapma derim. Büyük bir ihtimalle biosta üretici size orta düzeylerde Bir O.C vermiştir. Ayrıca işlemciniz gayet iyi o.c yapmaya gerek yok. Ve şunu söylemek istiyorum eğer stok soğutucu yani işlemcinin içinden çıkan soğutucu kullanıyorsanız o.c yapmayın çünkü işlemciniz yanar.

Yok 1 saniye.

MedMaster

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
şu an işlemci kendi elimde Kullanıyorum 4.4 GHz. Tabi bilgisayarı anlamayan arkadaşa ne anlatsak anlamayacak fakat öğrendiğinde anlatırım

@fozbek

fozbek

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an işlemci kendi elimde Kullanıyorum 4.4 GHz. Tabi bilgisayarı anlamayan arkadaşa ne anlatsak anlamayacak fakat öğrendiğinde anlatırım

@fozbek
Hem anlamıyorsun hem anladigini saniyorsun ve egon tavan yapmis. Technopattaniki video izleyip herseyi bildigini sananlardansin sanirim. Biraz araşturmaci olun, tek kaynaktan ogrenmeyin bilgileri.

MedMaster

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
güldürdün ya :) Technopattanda öğrendiğimiz şeyler var fakat herşeyi technopattan öğrenmedik. Egoyla alakası yok. Senin bilmeden bilmiş tavırların beni sinir ediyor.

fozbek

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
güldürdün ya :) Technopattanda öğrendiğimiz şeyler var fakat herşeyi technopattan öğrenmedik. Egoyla alakası yok. Senin bilmeden bilmiş tavırların beni sinir ediyor.
Technopat nickinizi öğrenebilir miyim ? Ben bilmediğim konu hakkında saçma sapan şeyler yazmam, yazıyorsam biliyorumdur. 3258'in bir i5 işlemci olmadığını biliyorum en azından. Bilmiş tavırları diyorsun da sen bu durumdasın, ben değil.