MantisWrath
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Kemalminati cunfirmedCanım benim çok yanlış yapmışsın aslında
Benim yaşım 665
1 yaşındada kardeşim var
665+1=666
Biz illuminati kurucularıyız ve 666 burdan geliyor.
Kemalminati cunfirmedCanım benim çok yanlış yapmışsın aslında
Benim yaşım 665
1 yaşındada kardeşim var
665+1=666
Ahahah Çok Yaratıcısın.Kemalminati cunfirmed
Gıdınız üçgen değilse kurucu felan değilsiniz, gıdısı üçgen çünkü Illuminati'nin başkanının.[DOUBLEPOST=1423237467,1423237434][/DOUBLEPOST]Canım benim çok yanlış yapmışsın aslında
Benim yaşım 665
1 yaşındada kardeşim var
665+1=666
*üzgün keman müziği*Oculus rift neydi![]()
Chigaunda, ChigaundaGıdınız üçgen değilse kurucu felan değilsiniz, gıdısı üçgen çünkü Illuminati'nin başkanının.[DOUBLEPOST=1423237467,1423237434][/DOUBLEPOST]
*üzgün keman müziği*
Bir m-melekti yavrum...![]()
O + C + L + A + U + S = ALOCUS etmez OCLAUS eder bi kre tmmı .s
best işlem evağChigaunda, Chigaunda
3gen değil aslında 2gen ama 2gen diye bir şey olmadığı için ve Kurucunun Yüzünü Kimse Görmediği İçin 3gen diye salladılar. Aslında 3gen temsil etmiyor illuyu.
1gen temsil ediyor. Buna dayanarak. 3gen+2gen+1gen=666. Yani yine Bizim Kardesimizle Yaşımızın Toplamı çıkıyor. Biz Her şekilde İlluminatiyiz ^^,
Üzgünüm HENTAÜ ( @MUHDE ) 'ye kaptırdım kendimibest işlem evağ2 dakika dışarı çıkacam hava alacam demiştin en son bana*
u yu çıkartıp başka yerde kullandım ya zaten ^^harflerin yerini karıştırınca o sonuç çıkıyor
başka bir şeyde çıkabilirdi gerçi .-.
Chigaunda, Chigaunda
3gen değil aslında 2gen ama 2gen diye bir şey olmadığı için ve Kurucunun Yüzünü Kimse Görmediği İçin 3gen diye salladılar. Aslında 3gen temsil etmiyor illuyu.
1gen temsil ediyor. Buna dayanarak. 3gen+2gen+1gen=666. Yani yine Bizim Kardesimizle Yaşımızın Toplamı çıkıyor. Biz Her şekilde İlluminatiyiz ^^,
Hmmu yu çıkartıp başka yerde kullandım ya zaten ^^
kalan harflerle buldum onu da[DOUBLEPOST=1423308935,1423308873][/DOUBLEPOST]
Nokta + Çizgi + Üçgen = Illuminati Etmez Ama
ISRAEL EDER!
DUN DUN DUNN
Bu ismi de koyarken hep bunlara dikkat etmişti ;(Hmm
ISRAEL
LEARSI tersi. LEARSIya en çok benzeyen kelime LESTART. Tersi= TRATSEL
DIN DIN DIIIIIIIIN