[=Oculus Rift : İnek=] *Illuminati İçerir, Kıl Olan Arkadaşlar Bakmasın ^^*

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gıdınız üçgen değilse kurucu felan değilsiniz, gıdısı üçgen çünkü Illuminati'nin başkanının.[DOUBLEPOST=1423237467,1423237434][/DOUBLEPOST]
*üzgün keman müziği*
Bir m-melekti yavrum... :(
Chigaunda, Chigaunda
3gen değil aslında 2gen ama 2gen diye bir şey olmadığı için ve Kurucunun Yüzünü Kimse Görmediği İçin 3gen diye salladılar. Aslında 3gen temsil etmiyor illuyu.
1gen temsil ediyor. Buna dayanarak. 3gen+2gen+1gen=666. Yani yine Bizim Kardesimizle Yaşımızın Toplamı çıkıyor. Biz Her şekilde İlluminatiyiz ^^,

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Arkada açık dursun okurken çok etkili oluyor:

(Şahsen okumadan doğrudan yorumlara geçtim ama ne bileyim belki okuyan çıkar.)

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Chigaunda, Chigaunda
3gen değil aslında 2gen ama 2gen diye bir şey olmadığı için ve Kurucunun Yüzünü Kimse Görmediği İçin 3gen diye salladılar. Aslında 3gen temsil etmiyor illuyu.
1gen temsil ediyor. Buna dayanarak. 3gen+2gen+1gen=666. Yani yine Bizim Kardesimizle Yaşımızın Toplamı çıkıyor. Biz Her şekilde İlluminatiyiz ^^,
best işlem evağ :( 2 dakika dışarı çıkacam hava alacam demiştin en son bana*

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
harflerin yerini karıştırınca o sonuç çıkıyor
başka bir şeyde çıkabilirdi gerçi .-.
u yu çıkartıp başka yerde kullandım ya zaten ^^
kalan harflerle buldum onu da[DOUBLEPOST=1423308935,1423308873][/DOUBLEPOST]
Chigaunda, Chigaunda

Nokta + Çizgi + Üçgen = Illuminati Etmez Ama
ISRAEL EDER!
DUN DUN DUNN