Ne diyonAplam sakin ol bak ben sana bir Rus traşı yapayım...
Ne diyonAplam sakin ol bak ben sana bir Rus traşı yapayım...
Gidiyorum mesajımdan sonra gitmiştim S:
Dur la en son mesajım o değildi![]()
Ya böyle olacağını biliyordum ya hep kaçırıyorum şu gece muhabbetlerini
En son 6 sayfaydı ne ara 14 sayfa yazı yazdınız.
HajimeHiçbirşey JÜBRÜL den daha tatlı olamaz taamı .s .s .s
Death note izle ._."No game no life" izlicem, yarında dersane var ama orda uyuruz artık. İyi geceler..
Bu arada bayan olduğuna inanmıyorum canısı![]()
çok noobdu ama küçük bir umut var gibime geliyorChrome'de açık olan milyonlarca sekmeyi kapatıp @Susanoo 'nun yanına tf2'de nupluğumu sergileyip geleyorum* [HASHTAG]#rez[/HASHTAG]
Ondan daha tatlı mı dedik .s .s Şarkıyı daha yeni buldum
Nü Jübrül daha tatlıHajime
![]()
![]()
[DOUBLEPOST=1423311851,1423311586][/DOUBLEPOST]
Death note izle ._.
Sadece incelemeye aldılar...Minecraft yasaklanıyor! Minecraft yasaklanmasın linke tıklayın ve adınızı soyadınız e mailinizi açıklamanızı yazın imzayı atın minecraft Türkiye'de yasaklanmasınLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Dur hele Scout'tayken fare hassasiyetim yerlerdeydiçok noobdu ama küçük bir umut var gibime geliyor![]()
Bakınız jibril:Nü Jübrül daha tatlı
![]()
[DOUBLEPOST=1423326039][/DOUBLEPOST]![]()
Sadece incelemeye aldılar...
Şey şöyle bir durumda var : Gerçek hayatta Hajime gibi kızları kolaylıkla bulabilirsin ama Jibril gibilerini bulsan bile sana bakmazlarDur hele Scout'tayken fare hassasiyetim yerlerdeydiCiddi ciddi 180 derece çeviriyorum 45 derece dönüyor
Bu arada cidden ölmüyordunuz ;([DOUBLEPOST=1423326391,1423326249][/DOUBLEPOST]
Bakınız jibril:
![]()
Bakınız Hajime:
![]()
Olayı anlatamayan spoile içeren görsel op*
Hajime yaşanır diyeyimŞey şöyle bir durumda var : Gerçek hayatta Hajime gibi kızları kolaylıkla bulabilirsin ama Jibril gibilerini bulsan bile sana bakmazlar![]()