Ünlü Gece Muhabbeti geri geldi!

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft Yasaklanırsa Kalitesiz Faction Serverleri Nerden Kontür Kazanıcaklar :(

10 Yaş Altına Yasaklasalar Hiçde Fena Olmaz .S ss

SoGamez92

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Unturneddaki evimi tamamlayıp geliyorum.Bu arada bilen arkadaşlara soralım : Unturnedda generator ile üretilen elektiriği nasıl daha uzağa kullanmak için taşıyabilirim?

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğru akım mı ileteceksin alternatif akım mı? Alternatif akım uzun mesafelerde akım düşmesi gibi sorunları teşkil etmiyor ama doğru akım sıkıntı çıkarabilir. Zaten bu yüzden doğru akım kullanan Amerika'da prizler 110 Voltken bizde prizler 220 Volt.[DOUBLEPOST=1423274263,1423274106][/DOUBLEPOST]

Koğuuş kalk!

*Muhabbet dönmüyorki oğlum bu gece; bende saçmalarım[DOUBLEPOST=1423274398][/DOUBLEPOST]Koğuş nerede Asteğmenim ?!

ekmek almaya gitti sonra kayboldu

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
arkadaş animeci galiba? Sen kimlerdensin yiğenim öküz gibi giriyon konuya atayım mı seni diskoya ?[DOUBLEPOST=1423274921,1423274839][/DOUBLEPOST]Profiline girdimde Jibril ney yahu ? Bize Jibril'den bahsetsene
Eğer ingilizcen varsa buyur wiki den oku. Yoksa söyle özet geçeyim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1423275190][/DOUBLEPOST]
Anime dizilerinin varlığından haberim var ama ben TWD, TW, GOT felan izliyorum hep, anime önersene yatarken izliyim güzel bişise takılırım bende[DOUBLEPOST=1423275153,1423275121][/DOUBLEPOST]Ben bide mordekayla rigbiyi çok beğeniyorum mesela
Animelere sıcak yaklaşabiliyorsan ve animeci değilsen skypeni versene sen xd