Türkiyedeki Bayan Oyuncu Sayısı

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bana göre onlar da oynuyor ama online değil, offline oyunlarda oynuyorlar. Tipik Türkiye işte animelerde bile geneli ecchi izliyor. Böyle bir olay olmasa çuk farklı olur :( Online oyunlar oynamıyor, ya da oynadıklarını belirtmiyorlar çünkü biliyorlar ki söyledikleri an bir daha eski düzene kavuşamayacaklar :( O kendisine avantajlı davranılmasını isteyen "bayan"'lar da ya fake ya da oynamasın daha iyi benim gözümde.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi farkettim benim tanıdığım çoğu kız oyunlara çok yatkın
özelikle de ablam benim bilmediğim oyunlarla ilgileniyor

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:) Bazı v*let arkadaşlarımız,minecrafta kız skini ile girip ben kızım deyip item istemeye çalışıyorlar :) Skype veya face verdegincede susup duruyorlar abim izin vermiyo fln.. Böyle olursa kadın oyuncu kalmaz -.-

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
> Olası durum senaryosu:

A-ndersen: Kanka sen şimdi bu lapisleri topladın ya, git spawn'da bir kız olacak o bunlara iyi para verir, sonra o parayla krallığımızın kalesini güçlendirecek yatırımlar yapıp rakip krallıklara üstünlük sağlayabiliriz.

B-rian: Serverde kadın mı var?

:sgül:
İşte aradığımız tip roleplay"in dehası !

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Türkiyede kız olsa [Çoğunlukla fake hatta %99]

Örnek MC'de : Benimle sevgili olan varmı ! diyip item almaya çalışıyo
Yada Kız görünce yokluktaki Türkler saldırıyo Millet ne güzel oynuyo ama WELCOME TO TURKEY !
1 saat önce reklam gibi olmasın @Pudilo 'nun sunucusuda oynuyordum, merve nickli biri kanka aranıyor diyordu, ben oldum. Beni item yağmuruna tuttu P4 oldum "sw olalım mı" dedi.

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
En son çok uzun bir kule yapmıştım ve bir kız ile erkek arkadaşı sürekli kulenin etrafında dolanıp duruyordu neyse bir süre sonra bir tek kız geldi ve beni izleyip duruyordu aşağı inince de bana saldırdı öldürdüm sonra erkek arkadaşıyla geldi ve bana iftira attı 3 saat sonra kız bir daha yanıma geldi ve erkek arkadaşımdan ayrıldım artık sew değiliz dedi sözde erkek arkadaşıyla reelde sewmişler neyse admine özel mesaj çektim gel bak bu milleti dolandırıyo diye ben bunu yanıma alıyorum kanıtlamak için admin de bana benim acil bir işim var bir saat sonra gelirim ben de yanımda bana yardım eden çocukla inşaya devam ettim kız (!) da yanımızda duruyor etrafı dolaşıp fikir verip duruyordu neyse acıktık haliyle 1 saatliğine sadece ve sadece 1 saatliğine çıktım ve girdiğimde benim güzel babil görünümlü kulemin %80'i yok olmuştu :olgun: yardım eden çocuk ise etrafta itemsiz dolaşıyordu.Onun anlattığına göre kız bunu sürekli öldürerek spawnlandığı yeri kapatmış ve kuleyi griefleyip bütün itemleri çalmış.Bu kızın eski sewinin yanına gittim ve kızı sordum O ise öyle birini tanımıyorum dedi öldürdüm bir daha sordum tanımadığını ve svyi bıraktığını söyledi.Evet kız oyunda yoktu admin girince de ben onu zaten banladım demişti.
O günden beri asla ve asla sew olayına girmiyorum.

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
" Onlar oyuncu değil " diyen erkek oyuncuları 1.6 müsabakasında çok rahat yenen bir kız görmüşlüğüm var kız oyunculara güvenim sonsuz. Aynı konu CS:GO'da geçerli. Global Elite kız mı olur diyeceksiniz ama var. ( Global Elite = LoL Challenger gibi düşünün )