Minecraft yalanları :D

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesin bir anne oyunu araştırmadan bilip bilmeden çocuğu oynarken takip etmiştir ve yine bir şey bilmeden şikayet etmiştir oyunu ve şikayeti de böyle saçma olur çünkü tam olarak bilmiyor sadece tek yaptığı kitabı kapağına göre yargılamaktır. O şikayetten sonra böyle saçma sapan işler olmuştur.Kesin bu şikayetin altında bir anne var kesin.
Zaten öyle o konuşan kadın başlattı tüm olayları . Videodaki

• Beğen
Reactions: DIO

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sakin olun bakanlık talepler üzerine incelemeye aldı bakanlık şiddet içeriyor demedi.
Yabancı bir site haberimizi yapmış. Buyurun :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Haberler aileleri çok etkiliyor. Düne kadar iyi ki mc oynuyorsunuz diyen ailemiz 1 kanalda gördü diye delircek D:

çoban_yıldızı16

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bakın bu vel-ed slenderman horror pack herobrine modu yüklerse oyun %100 yasaklanır :([DOUBLEPOST=1423379526,1423379449][/DOUBLEPOST]Hocam bana videodaki araba modunu atar mısınız?[DOUBLEPOST=1423379665][/DOUBLEPOST]
Afedersiniz ama sövesim geliyo
kodumun engelli vel-edi oyunu bilmez oyunu karalar
annesi de çocuk psikopat diye kendine alamaz suçu oyuna atar
minecraftta araba mı var Cahal
oyunu mod sanıyorlar engelliler ya her böle konu görünce sövesim geliyo[DOUBLEPOST=1423316573,1423316426][/DOUBLEPOST]Hani böyle çocuklar yüzünden oyuna bir şey olursa ...
milletimiz de bi tuhaf wolfteam gibi oyun webrazzide seçilir
onca kan kova kova iyice ...
Kanada da eğitim için oynanan oyunu incelemeye alırız
koyayım böyle yönetim insanlarının kafaya
Yürü be Eren

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Gençler boş konuşmayın, adamlar zaten dedi ki "İnceleyeceğiz". Oyunda kan var falan demediler daha "inceliyorlar" sokun şunu aklınıza.