Minecraft yalanları :D

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
reklam giriyor Minecraft yasaklanıyor! Minecraft yasaklanmasın linke tıklayın ve adınızı soyadınız e mailinizi açıklamanızı yazın imzayı atın minecraft Türkiye'de yasaklanmasın
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1423323825,1423323765][/DOUBLEPOST]yuh ya ve-ledler yalan söyledi diye kapattırıyorlar

çoban_yıldızı16

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
reklam giriyor Minecraft yasaklanıyor! Minecraft yasaklanmasın linke tıklayın ve adınızı soyadınız e mailinizi açıklamanızı yazın imzayı atın minecraft Türkiye'de yasaklanmasın
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1423323825,1423323765][/DOUBLEPOST]yuh ya ve-ledler yalan söyledi diye kapattırıyorlar
Bana mı abi diyorsun?[DOUBLEPOST=1423324017][/DOUBLEPOST]Bakın bunlar Amasya'ya gelselerdi ben hayatta kapattırmazda hatta ağlardım bile :(

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne kadar sacma ya !?!?!;?;!,?,!

GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Lan Wolf Teamda Şiddet Dolu Kapanmıyo ?
Cs go Şiddet dolu Kapanmıyo ama 1 6 kapanıyo =?
LOL e Bakalım Şiddet DOlu Kapanmadı =?
Bu oyunlar çocuklara göre olmadığı için kapanmıyor olabilir mi? Ne akla hizmet bunlar niye kapanmıyor diyorsun?

çoban_yıldızı16

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sana ve-led falan demedim üstüne alınma herşeyi dostum ben ne diyorsam üstüne alıyorsun
faul yapmışım m yi yapmıyı unutmuşum yorumda :D[DOUBLEPOST=1423325644,1423325561][/DOUBLEPOST]
O röportajdaki adamı karşıma çıkarsınlar kafa kafaya konuşmak istiyorum gerçekten...
Aynı akıldayız :( Fox tv nin haberini severek izlerdim Fatih abiyide severdim tabi bu haberden önce :(