Minecraft yalanları :D

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nedir bu Minecraft'in yasaklanma muhabbeti? Herkes bir anda bu konuyu tartismaya basladi. Biri bana anlatabilir mi? :)

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Afedersiniz ama sövesim geliyo
kodumun engelli vel-edi oyunu bilmez oyunu karalar
annesi de çocuk psikopat diye kendine alamaz suçu oyuna atar
minecraftta araba mı var Cahal
oyunu mod sanıyorlar engelliler ya her böle konu görünce sövesim geliyo[DOUBLEPOST=1423316573,1423316426][/DOUBLEPOST]Hani böyle çocuklar yüzünden oyuna bir şey olursa ...
milletimiz de bi tuhaf wolfteam gibi oyun webrazzide seçilir
onca kan kova kova iyice ...
Kanada da eğitim için oynanan oyunu incelemeye alırız
koyayım böyle yönetim insanlarının kafaya

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunun kan , siddet vs. yuzunden incelenmeye alinmasi olamaz. Oyunu gereginden ve normalden cok fazla oynayan arkadaslar yuzunden incelemeye almistir gerekli kurum , bakanlik (pek bilmiyorum) vs.. Ayrica o haberde cikan goruntu yani kadin ve cocugun roportaji da oyunun incelemeye alinmasini etkilemis olamaz. Kadin veya cocuk oyunun asil amacini ve sade halini bilmiyor olabilir. Kisacasi: Cok SACMA. :)

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Oyunun kan , siddet vs. yuzunden incelenmeye alinmasi olamaz. Oyunu gereginden ve normalden cok fazla oynayan arkadaslar yuzunden incelemeye almistir gerekli kurum , bakanlik (pek bilmiyorum) vs.. Ayrica o haberde cikan goruntu yani kadin ve cocugun roportaji da oyunun incelemeye alinmasini etkilemis olamaz. Kadin veya cocuk oyunun asil amacini ve sade halini bilmiyor olabilir. Kisacasi: Cok SACMA. :)

Kulede başlıyorlar,Araba çalıyorlar,Eşlerini öldürünce puan alıyorlar,Şiddet var öldürünce kan çıkıyor

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Afedersiniz ama sövesim geliyo
kodumun engelli vel-edi oyunu bilmez oyunu karalar
annesi de çocuk psikopat diye kendine alamaz suçu oyuna atar
minecraftta araba mı var Cahal
oyunu mod sanıyorlar engelliler ya her böle konu görünce sövesim geliyo[DOUBLEPOST=1423316573,1423316426][/DOUBLEPOST]Hani böyle çocuklar yüzünden oyuna bir şey olursa ...
milletimiz de bi tuhaf wolfteam gibi oyun webrazzide seçilir
onca kan kova kova iyice ...
Kanada da eğitim için oynanan oyunu incelemeye alırız
koyayım böyle yönetim insanlarının kafaya
helal be gta sanıyorlar oyunu

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Bence iyi bir çocuk/oyuncu ineğe vurduğunda kaçtığından duygusallaşabilir yanlış olduğunu anlar.Ama sen çocuğunun önünde karını döversen sonra gider "MineCraft" gibi masum bir oyunda katliam yaratır.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Kesin bir anne oyunu araştırmadan bilip bilmeden çocuğu oynarken takip etmiştir ve yine bir şey bilmeden şikayet etmiştir oyunu ve şikayeti de böyle saçma olur çünkü tam olarak bilmiyor sadece tek yaptığı kitabı kapağına göre yargılamaktır. O şikayetten sonra böyle saçma sapan işler olmuştur.Kesin bu şikayetin altında bir anne var kesin.