En Sevdiğiniz Oyun Karakteri [Resimli]

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Jung herolarına göre yakalama yeteneği zayıf ve ormanı geç süpürüyor

En iyi cevaplar
0
seçilmemesinin nedeni bariz u yoksa hiçbirşeyi yoktur gibi bir şey
hem tfde bence çok iş yapamıyor ve itemlerle özellik gösteren bir hero Hecarim gibi
sadece ulti stun atmıyor ki pasifide öyle tfde tek başıma 3 kişiyi kestiğimi bilirim hemde kolay yakalayıp kaçabilen bi hero
Manası çok sıkıntı oluyor. Yaşayabilmek için skill spamlaması gerek.

Ve bonus:

hiç mana sıkıntısı çekmedim :/
Jung herolarına göre yakalama yeteneği zayıf ve ormanı geç süpürüyor
bence oynamamışsın hiç :D çoğu herodan daha hızlı jung temizliyor yakalaması nasıl zayıf oluyor anlamadım w var e var olmadı ulti bile basabilirsin :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
O değil de DP ile BJK maçı var şu anda. İzleyecek olan/izleyen var mı benden başka?

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
sadece ulti stun atmıyor ki pasifide öyle tfde tek başıma 3 kişiyi kestiğimi bilirim hemde kolay yakalayıp kaçabilen bi hero

bence oynamamışsın hiç :D çoğu herodan daha hızlı jung temizliyor yakalaması nasıl zayıf oluyor anlamadım w var e var olmadı ulti bile basabilirsin :D
tfyi tf2 sandım :/

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Yani düşün stunu 3 vuruşta bir adam o zamana kadar kaçar yani tfde 3 kişi kessen bile takım arkadaşların yakalayamadıktan sonra bence pek önemi yok
hem örnek vereyim lee jung ile skarner jung farkı var lee yavaşlatması da var oda kalkan basıyor q farkı biri alan hasarı veriyor biri ona uçuyor
hem 1. lvlde q açtın diyelim hasarı az 0-1 başlıyor oyuna[DOUBLEPOST=1423402843,1423402806][/DOUBLEPOST]
O değil de DP ile BJK maçı var şu anda. İzleyecek olan/izleyen var mı benden başka?
Genel türkiye sorusu Dp maçı ne zaman ?

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Yani düşün stunu 3 vuruşta bir adam o zamana kadar kaçar yani tfde 3 kişi kessen bile takım arkadaşların yakalayamadıktan sonra bence pek önemi yok
hem örnek vereyim lee jung ile skarner jung farkı var lee yavaşlatması da var oda kalkan basıyor q farkı biri alan hasarı veriyor biri ona uçuyor
hem 1. lvlde q açtın diyelim hasarı az 0-1 başlıyor oyuna[DOUBLEPOST=1423402843,1423402806][/DOUBLEPOST]

DP'nin kafasına vuruyorlar şu anda yalnız.

En iyi cevaplar
0

skarner early herosu değil zaten oyun başında güçsüz tabi ona bakarsak lee sin 30.dk dan sonra düşüyor zayıflıyor yapabilenler insec felan yapıyor sadece