sadece ulti stun atmıyor ki pasifide öyle tfde tek başıma 3 kişiyi kestiğimi bilirim hemde kolay yakalayıp kaçabilen bi heroseçilmemesinin nedeni bariz u yoksa hiçbirşeyi yoktur gibi bir şey
hem tfde bence çok iş yapamıyor ve itemlerle özellik gösteren bir hero Hecarim gibi
hiç mana sıkıntısı çekmedim :/Manası çok sıkıntı oluyor. Yaşayabilmek için skill spamlaması gerek.
Ve bonus:
![]()
bence oynamamışsın hiçJung herolarına göre yakalama yeteneği zayıf ve ormanı geç süpürüyor
tfyi tf2 sandım :/sadece ulti stun atmıyor ki pasifide öyle tfde tek başıma 3 kişiyi kestiğimi bilirim hemde kolay yakalayıp kaçabilen bi hero
hiç mana sıkıntısı çekmedim :/
bence oynamamışsın hiççoğu herodan daha hızlı jung temizliyor yakalaması nasıl zayıf oluyor anlamadım w var e var olmadı ulti bile basabilirsin
![]()
Yani düşün stunu 3 vuruşta bir adam o zamana kadar kaçar yani tfde 3 kişi kessen bile takım arkadaşların yakalayamadıktan sonra bence pek önemi yoksadece ulti stun atmıyor ki pasifide öyle tfde tek başıma 3 kişiyi kestiğimi bilirim hemde kolay yakalayıp kaçabilen bi hero
hiç mana sıkıntısı çekmedim :/
bence oynamamışsın hiççoğu herodan daha hızlı jung temizliyor yakalaması nasıl zayıf oluyor anlamadım w var e var olmadı ulti bile basabilirsin
![]()
Genel türkiye sorusu Dp maçı ne zaman ?O değil de DP ile BJK maçı var şu anda. İzleyecek olan/izleyen var mı benden başka?
Yani düşün stunu 3 vuruşta bir adam o zamana kadar kaçar yani tfde 3 kişi kessen bile takım arkadaşların yakalayamadıktan sonra bence pek önemi yok
hem örnek vereyim lee jung ile skarner jung farkı var lee yavaşlatması da var oda kalkan basıyor q farkı biri alan hasarı veriyor biri ona uçuyor
hem 1. lvlde q açtın diyelim hasarı az 0-1 başlıyor oyuna[DOUBLEPOST=1423402843,1423402806][/DOUBLEPOST]
Genel türkiye sorusu Dp maçı ne zaman ?
takım zayıfladıı şu an zaten bi türk takımları kalsa da kazansa ne kadar güzel olcakDP'nin kafasına vuruyorlar şu anda yalnız.
Yani düşün stunu 3 vuruşta bir adam o zamana kadar kaçar yani tfde 3 kişi kessen bile takım arkadaşların yakalayamadıktan sonra bence pek önemi yok
hem örnek vereyim lee jung ile skarner jung farkı var lee yavaşlatması da var oda kalkan basıyor q farkı biri alan hasarı veriyor biri ona uçuyor
hem 1. lvlde q açtın diyelim hasarı az 0-1 başlıyor oyuna[DOUBLEPOST=1423402843,1423402806][/DOUBLEPOST]
Genel türkiye sorusu Dp maçı ne zaman ?
Adam beyin derdinde sen Dota candır diyon![]()
Dota 2 Candir
Master 2 kere u bastıJuke King, Wukong:
![]()
Dotacılar da zaten hep böyle, utanmasalar Dota 2 yi Allah yaptı diyecekler.[DOUBLEPOST=1423404336,1423404283][/DOUBLEPOST]resmi incele anlicaksin
anlayamayana : (lol oynayanlarda beyin yok)
Tırevor bi kere tmm mı .sTaktınız Kafaya LoL diye
Michael <3:
![]()