GTA V ULTRA AYARLARDA OYNAMAK ISTIYORUM!

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Eminmisin? R9 290x şu an amd nin en güçlü gpu su. Ayrıca arkadaş rog matrix modelini almış. Matrix modeller normalinden %10 fazla performans veriyor diye biliyorum. Gtx980 e rakip olabilir bence. Olsada olmasada o kart süper. Tek eksiği işlemci. Anakart amd uyumlu olduğu için fx 8350 önerebilirim.
Gta 5 o sisteme çerez gibi gelir.
Onun yerine 8320 alip yanina sogutucu cekip o.c yapsin bence.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Öhööm Öhööm nvidia karşılığı gtx 980 mi? Güldürmeyin.
O kartları kiyasliyamiyacagin kadar yeni ve güçlü teknolojiler barındırıyor. 780 ti bile ondan daha iyi bence amdnin şu anda gördüğüm avantajı Mantle api si olması çoğu oyunda olmayan birsey ama sabah akşam BattleField oynuyorsaniz amd alın. Ve bu farklılık microsoft dx12 duyurduktan sonra kalkacak.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Mantle X gelincede dx12 farkı ortadan kalkar no problem.

fozbek

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu gibi konuları Minecraft formunda yayılamayın Spam yapmayın
Emredersin.

Daha Mantle çok az oyunda varken ve çok iyi performans vermiyorken nasıl böyle bir şey bekleyebiliyorsunuz ?

Onun yerine 8320 alip yanina sogutucu cekip o.c yapsin bence.

Her işlemcinin OC potansiyeli farklıdır, riske girmektense 8350 almak daha doğru olur.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0

Zaten sabah akşam bf4 oynuyorsan git amd al. Mantle öyle çok oyunda yok.(en son hangi oyunlar destekliyor bilmiyorum) Ayrıca Nvidianın mfaa, çok iyi ışıklandırma teknolojileri (ismini unuttum bilen anlar :)) g-sync physix gibi teknolojilerin oyun deneyimini çok iyi bir şekilde arttırdığını unutmayalım. Artık söylediğiniz ekran kartlarının eskidiginin amdnin konsol işlemcisi işine girdikten sonra habtallastigini düşünüyorum. Ayrıca Mantle destekleyen oyunların listesini atabilir misin. Ciddiye alınacak bir şey mi merak ettim doğrusu.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Eminmisin? R9 290x şu an amd nin en güçlü gpu su. Ayrıca arkadaş rog matrix modelini almış. Matrix modeller normalinden %10 fazla performans veriyor diye biliyorum. Gtx980 e rakip olabilir bence. Olsada olmasada o kart süper. Tek eksiği işlemci. Anakart amd uyumlu olduğu için fx 8350 önerebilirim.
Gta 5 o sisteme çerez gibi gelir.
Normalinden %10 Performanslı mi ahahahhh. Biz de malız anasını satayım hep referans tasarım alıyoruz. Arkadaş asusun özel soğutmalı ekran kartını alıp oyunlarda fps farkı atıyor.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
sistemin gayet iyi ama ultra için bir şey demek çok zor
belli bile olmaz çıktığı gün kimse oyunu oynayamaz
optimizasyon du çartdı çurttu derken elimizde patlayabilir
oyunu test etmeden bir şey demek çok zor ki bence bu sistemle rahat oynarsın en azından orta ayarlarda temiz sonuç alırsın :)

o değilde kafama takılan bir şey var "Windows 10 Prewiew + Windows 7 Professional" ne demek oluyor :D

Adam dual boot yapmış Windows 7 pro kurulu bilgisayara Windows 10 on izleme sürümü kurmuş. İsterse w7 isterse w10 kullanıyor adam

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normalinden %10 Performanslı mi ahahahhh. Biz de malız anasını satayım hep referans tasarım alıyoruz. Arkadaş asusun özel soğutmalı ekran kartını alıp oyunlarda fps farkı atıyor.

Unutmuş olabilirm. Ne fark eder bende nvidia fanboyuyum ama o kart için gta 5 oyuncak. O kartı almışken satıp gtx980 alması mantıksız. Arkadaş ta kaldırırmı diyor zaten.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Unutmuş olabilirm. Ne fark eder bende nvidia fanboyuyum ama o kart için gta 5 oyuncak. O kartı almışken satıp gtx980 alması mantıksız. Arkadaş ta kaldırırmı diyor zaten.
Ben kötülemedim ama ultra'da 60 fps vermesi imkansız o kadar.

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben kötülemedim ama ultra'da 60 fps vermesi imkansız o kadar.

İşlemci olarak 8350 gibi darboğaz yapmayan bir işlemci alırsa ultrada olsada 60 fps alacağına eminim. Önerilen gereksinimlerde hd7870 yazdığına göre crysis 3 gibi oyunlar kadar kasacağını sanmıyorum.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
İşlemci olarak 8350 gibi darboğaz yapmayan bir işlemci alırsa ultrada olsada 60 fps alacağına eminim. Önerilen gereksinimlerde hd7870 yazdığına göre crysis 3 gibi oyunlar kadar kasacağını sanmıyorum.
Pekala göreceğiz bakalım nasıl oluyor.

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Gta V mantle desteği olduğu için pek sorun olacağını sanmiyorum gta iv gibi optimizasyonlarla oyunu açmazlarsa no problem.