GTA V ULTRA AYARLARDA OYNAMAK ISTIYORUM!

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Sistemim;
CPU: AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor 3.40 GHz (4 Çekirdek İşlemcinin performansı 13.0 GHz kendisi iste 3.40 GHz olarak gösteriliyor.)
RAM: HyperX 8 GB RED + HyperX 4 GB Black = 12 GB RAM (Can you run it artık çok profesyonel bilgi veremiyor. Size sorayım dedim.)
İşletim Sistemi: 64 bit Windows 10 Prewiew + Windows 7 Professional
GPU: Asus R9 290X ROG MATRIX GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX11.2
Sound: CREATIVE SB Zx PCI-E SES KARTI

Ekran kartımı değiştirdim. 60 FPS üzeri görmek mümkünmüdür ? Can You Run It kesin bir bilgi veremiyor. Eski ekran kartımda Saints Row IV önerilen ayarlarda tam yeşil tik gösteriyordu. Oyunu aldığımda max. Low grafiklerde 20 FPS idi. O yüzden
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
i size soruyorum ULTRA ayarlarda 6 FPS üzeri oynayabiliyormuyuk. Eğer olmuyorsa 2. aynı karttan alıp Crossfire yapacağım. Yani 8GB 1024 Bit performansı olacak. tabii ki her oyun Crossfire desteklemiyor. GTA V in desteklediğini duydum.

Bu arada Razer Kraken ile hala uğraşıyorum.

R

Reloven

Ziyaretçi
En İyisi Ps4 Bence. Pcde Bu Tür Sorunlar Var Oyunu Açıcakmı Açmicakmı Vb. Ps'de Tak Çalıştır, Çalışmama Donma Diye Sorun Yok.

MedMaster

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ULTRA AYARLARDA OYNAYAMAZSIN! high vs. olabilir fakat Ultra olmaz.Oynasan bile 60 FPS alamazsın en fazla 30-26 Birde optimizasyon var. Eğer yapamazlarsa bırak ultrayı mediumda bile zor olabilir. Optimizasyonada bağlı.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Tum ayarlari acarsan tabii 20 fps alirsin :( amd hepsini desteklemiyor :( o desteklemedigi seyleri bir ara @rayandu06 ya sor :( tum ayarlari en yuksege almazsan (ozellikle anti aliasing ayarlari) rahat oynatir :( o optimizasyon diye zirlayan arkadaslara diyorum; oyunu max payne 3 u yapan ekip yapacakmis...

MedMaster

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tum ayarlari acarsan tabii 20 fps alirsin :( amd hepsini desteklemiyor :( o desteklemedigi seyleri bir ara @rayandu06 ya sor :( tum ayarlari en yuksege almazsan (ozellikle anti aliasing ayarlari) rahat oynatir :( o optimizasyon diye zirlayan arkadaslara diyorum; oyunu max payne 3 u yapan ekip yapacakmis...

Zırlayan? Burda kimse zırlamıyor . Düzgün konuş. O bilgisayarda ULTRA ayarlarda 1080 P çözünürlükte 1 kez bile kasmadan rahat rahat oynasın. Monitörümü kıracağım.

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
AMD değil ROG

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0