- En iyi cevaplar
- 0
+9 Müdür konuşması :'(Moderatörler istediği kadar banlasın uyarı versin. O onların kuralları.
Benim kendi kurallarım var. Benim kurallarımda böyle kişilere böyle davranış gösteriyorum.
+9 Müdür konuşması :'(Moderatörler istediği kadar banlasın uyarı versin. O onların kuralları.
Benim kendi kurallarım var. Benim kurallarımda böyle kişilere böyle davranış gösteriyorum.
Herkezin kendi kuralı var doğru ama buradaki sana bulaşan insanların amacını düşün. Sen böyle yaptıkça onlara daha gaz gelir, yanlışmıyım ? Gıcık oluyorsa bırak olsun n' yapacak ?.Altı üstü söz yani. Heee, ama sözlerde kırıcıdır doğru. Sen burada olan birşeye kafanı takma ama. zamanında banada 1 ton laf edildi çok takmadım. Taktıklarım oldumu biraz, oldu tabi ama haklıyken konuştum o başka gene. Dediğim gibi forum kurallarını göz önünde bulundurmasanda hani "karşımdakide insan acaba niye böyle bir şey yapıyor" de içinden. Sözler nekadar silah gibi olsada her silaha bir kalkan vardır barut diğil. Bence bu kalkanı kullan sende...Moderatörler istediği kadar banlasın uyarı versin. O onların kuralları.
Haklısın, fakat onlar benim arkadaşlarım ve onlara zarar gelmesini istemiyorum, kalplerinin kırılmasını istemiyorum. Mutlaka güçlü biri olmalı yanlarında. Örnek olarak @Iskefiyeli18 ve @LordT adlı forum arkadaşlarıma zarar gelsin istemiyorum.Herkezin kendi kuralı var doğru ama buradaki sana bulaşan insanların amacını düşün. Gıcık oluyorsa bırak olsun n' yapacak ?.Altı üstü söz yani. Heee, ama sözlerde kırıcıdır doğru. Sen burada olan birşeye kafanı takma zamanında banada 1 ton laf edildi çok takmadım. Taktıklarım oldumu biraz, oldu tabi ama haklıyken konuştum o başka gene. Dediğim gibi forum kurallarını göz önünde bulundurmasanda hani "karşımdakide insan acaba niye böyle bir şey yapıyor" de içinden
Onlara zarar gelemez. Buraya kadar onlarda kendilerini savunmayı öğrenmişlerdir yani ? Haklı oldukları zamanları ve olmadkları zamanı bilebilirler. Zaten ona göre hareket ederler. He bakarsın kaptırmışlar kendilerini biraz orada tek uyarırsın. Ama sana gitte bir ton laf atacaklar arkadaşlarına ailene falan öyle tepkisiz kal demiyorum. Tepkini ver ama sakin,tatlı dille ver. Zaten @LordT , @Iskefiyeli18 kendilerini senin savunabileceğinden daha iyi savunurlar "Kişisel olarak verilen tepki daha hızlıdır" mesela diyorum ? Tabi gene sana kalmış ben sadece bu konuda tavsiye verebilirimHaklısın, fakat onlar benim arkadaşlarım ve onlara zarar gelmesini istemiyorum, kalplerinin kırılmasını istemiyorum. Mutlaka güçlü biri olmalı yanlarında. Örnek olarak @Iskefiyeli18 ve @LordT adlı forum arkadaşlarıma zarar gelsin istemiyorum.
Bizi küçük görüyorsun yani heHaklısın, fakat onlar benim arkadaşlarım ve onlara zarar gelmesini istemiyorum, kalplerinin kırılmasını istemiyorum. Mutlaka güçlü biri olmalı yanlarında. Örnek olarak @Iskefiyeli18 ve @LordT adlı forum arkadaşlarıma zarar gelsin istemiyorum.
Uf sen sus bi üfleyecem uçacan .sBizi küçük görüyorsun yani he![]()
O kendi kuralını kendi uyguluyor, yaratıcısı da o uygulayıcısı daHerkezin kendi kuralı var doğru ama buradaki sana bulaşan insanların amacını düşün. Sen böyle yaptıkça onlara daha gaz gelir, yanlışmıyım ? Gıcık oluyorsa bırak olsun n' yapacak ?.Altı üstü söz yani. Heee, ama sözlerde kırıcıdır doğru. Sen burada olan birşeye kafanı takma ama. zamanında banada 1 ton laf edildi çok takmadım. Taktıklarım oldumu biraz, oldu tabi ama haklıyken konuştum o başka gene. Dediğim gibi forum kurallarını göz önünde bulundurmasanda hani "karşımdakide insan acaba niye böyle bir şey yapıyor" de içinden. Sözler nekadar silah gibi olsada her silaha bir kalkan vardır barut diğil. Bence bu kalkanı kullan sende...
Dustum hergün egoyla banyomu alıyorsunHerkese atar yapma, alırım foyanı aşağı
Kim kuyruğuna bastı ?
Bu nasıl bir özgüven ? Kim sana gaz verdi ?
O gazını patlatırım senin, atar yaptığın kişiler senin dilinden anlamayabilir, fakat ben çok iyi anlıyorum.
O millete attığın lafları sana tersten çince okuttururum.
Ayakkabını bağla, yüzünü yıka, fermurarımı çek ve logout tuşuna bas.
Oha ego damlıyorDustum hergün egoyla banyomu alıyorsun
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Güldüğü için yasaklanmışGüldüm![]()