siteler

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
bazı sitelere girinmeye çalışınca ".com"lu ise ".com.tr"ye dönüşüyor bi çözümü var mı? siteler farklı ondan sorun oluyor çözüm please

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
yok önceden oluyor önce dediğim 3 4 gün önce :/ browserı değiştirmeyi deniyim o zaman :/ browser moba oyunu vardı girilmiyo şimdi ;(

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi güzelde ".tr" markası tescil olmuş vergi levhası olan kişiler alabilir onu alan kişiler zaten güvenilir kişilerdir ne yapcaksın ki ?
Not : Sorun değil bu firmanın özel olarak para harcayıp sitesine tescil etmesinde oluşur bu fiyat sınıflara göre değişir.(250-500 arası)
Ne işe yarar ?
Ürün, hizmet ve ticari faaliyetinizi taklit edilme risklerinden korur.
Kurumsal itibarınızı yükseltir.
Tescilli logonuzu garanti altına alır
com.tr gibi kurumsal alan adlarında faaliyet yürütme yetkisi kazandırır.
Tabela, basılı ve dijital yayımlar başta olmak üzere her konuda size yasal güvence sağlar

Son düzenleme:
H

hsndmrts_

Ziyaretçi
bazı sitelerde diyorum anlama özürlüsümüsünüz? browser değişme işe yaramıyor, nasıl düzelcek? ne yapıcam? ne olduğu zaten biliyorum siteden siteye atıyor dns değiş demeyin denedim[DOUBLEPOST=1423602483,1423602453][/DOUBLEPOST]
GOOGLE AMCA BİLİR
google dan aradım ama saçma sapan şeyler çıkıyor

M

MUHDE

Ziyaretçi
Redirect (yönlendirme) şeyini browserden kapat bağlandığın siteler kolaylık olsun diye seni tr domainine yönlendirir proxy v.s ile halledebilirsin :(
//Veya düz mantık girdiğin sitede language ayarı*

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
yaw yok .com da oyun sürümü farklı .tr dekinde farklı diyorum sen kimsin ya biliyon mu bilmiyon mu yoksa altarnatif bi yol mu önermeye çalışıyorsun altarnatif istemiyorum ben sorunun çözümünü istiyorum[DOUBLEPOST=1423636525,1423635600][/DOUBLEPOST]la forum bilmiyorsa bi forum önerinde oraya açıyım konu bu forumun bişeden haberi yok

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
yaw yok .com da oyun sürümü farklı .tr dekinde farklı diyorum sen kimsin ya biliyon mu bilmiyon mu yoksa altarnatif bi yol mu önermeye çalışıyorsun altarnatif istemiyorum ben sorunun çözümünü istiyorum[DOUBLEPOST=1423636525,1423635600][/DOUBLEPOST]la forum bilmiyorsa bi forum önerinde oraya açıyım konu bu forumun bişeden haberi yok

Sen Serveri Diosun Önceden Hangi Ülkenin Serverinde Oynuodun ki

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
ya 2-3 gün önce çalışıyordu hiç bişi yapmadan giremiyorum şimdi :/