H
hsndmrts_
Ziyaretçi
bazı sitelere girinmeye çalışınca ".com"lu ise ".com.tr"ye dönüşüyor bi çözümü var mı? siteler farklı ondan sorun oluyor çözüm please
Bu forumda dönüşmez ismi tescil edilmiş bi isim değil etmeside zor olur önceden alınmış olabilir.".com",".com.tr" ye donusuyor ise bu "forum"a nasıl girdin?
google dan aradım ama saçma sapan şeyler çıkıyorGOOGLE AMCA BİLİR
yandex ten deniyim bide :/[DOUBLEPOST=1423634060,1423634027][/DOUBLEPOST]Ben ne biliyim YANDEX miyin !
chrome da redirek nerde?Redirect (yönlendirme) şeyini browserden kapat bağlandığın siteler kolaylık olsun diye seni tr domainine yönlendirir proxy v.s ile halledebilirsin
//Veya düz mantık girdiğin sitede language ayarı*
çok önemi var, .com daki oyunun veri tabanı .tr lidekine gelmediği için oyun verilerim .com luda kaldı onun için açtım konuyu yoksa .tr lide de var aynı oyunNe Önemi var TR olup olmamasının?
çok önemi var, .com daki oyunun veri tabanı .tr lidekine gelmediği için oyun verilerim .com luda kaldı onun için açtım konuyu yoksa .tr lide de var aynı oyun
yaw yok .com da oyun sürümü farklı .tr dekinde farklı diyorum sen kimsin ya biliyon mu bilmiyon mu yoksa altarnatif bi yol mu önermeye çalışıyorsun altarnatif istemiyorum ben sorunun çözümünü istiyorum[DOUBLEPOST=1423636525,1423635600][/DOUBLEPOST]la forum bilmiyorsa bi forum önerinde oraya açıyım konu bu forumun bişeden haberi yok